ANNONS

Trygghetszonen

/

Jag gillar att leta upp något som inspirerar mig inför måndagen och att en ny vecka ska ta fart. Ikväll blev det detta:  

 

Hade det varit under våren 2012 så hade jag tolkat det här helt fel i och med magsåret som väntade. Då hade jag tolkat texten ”Bara kör Isabella, det är tuffa dagar med lite sömn och mycket jobb men det är de värt för att komma någon vart”. Idag tolkar jag det inte alls så. För mig nu handlar det om att förflytta min trygghetszon och bli ännu tryggare i mig själv i nya faser i livet. Som i min mammaroll, snart ska jag vara själv med Sally och Gillis i tre dygn vilket känns läskigt men också väldigt roligt. Jag vet att jag kommer att växa av det.  

Det handlar om att våga springa lite längre när jag väl kommer iväg, våga komma iväg på en middag utan Sally i några timmar och inse att vi klarar det. Det handlar om att växla upp i karriären. Ta större beslut. Mina bolag har sällan blivit större än vad mitt kontrollbehov kan rodda över vilket är dumt för då kommer man inte så långt. När jag vågar lita på andra och andras magkänslor expanderar vi betydligt snabbare och jag inser att jag ofta varit en flaskhals i processer. Det har det blivit ändring på nu. Jag tänjer helt klart min trygghetszon och det är fruktansvärt läskigt men det blir också lättare att andas på något sätt. Livet blir större och friare!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00