ANNONS

Sista stranddagen?

/

Vi trodde att Gillis skulle vara dålig idag för att han var hängig igår men det visade sig vara en tand på väg upp. Himla märkligt hur barn liksom kan verka sjuka på grund av det. Vi avvaktade lite men på eftermiddagen så åkte vi till stranden och badade. Kanske var det sommarens sista strandbesök för oss. Gillis var halft i och Sally fick doppa fötterna första gången. Underbar dag! Nu ska vi hemåt och ha lördagsmys.  

  

Sally har en solhatt från Polarn och Pyret (Gillis solhatt är också därifrån), body Lindex och lilla kjolen från Livly, den har inbyggd ”trosa” som täcker blöjan. Himla sött. Jag passar på med så mycket opraktiska men söta plagg som det går nu he he, när hon börjar krypa/röra sig så behöver det vara plagg hon kan röra sig ohindrat med. Alla vi som har försökt att krypa i kjol vet ju hur jobbigt det är.

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00