God morgon på er! 

Odd och jag fick till en mysig parkväll igår, Gillis och Sally sov och vi plockade fram charkisar och såg på House of Cards. Jag gillade inte den serien tidigare för att den kändes seg och långsam men nu älskar jag den! Inte lika bra som The Americans men absolut bra. Jag har rätt dålig koll på hur det politiska systemet fungerar i USA så det är roligt att få en bättre inblick. Till en helt annan sak, såg att Hälsa och Fitness skrivit om Petite Spa som enbart använder Löwengrip Care & Color, kul!  Om du väntar barn så rekommenderar jag verkligen Dinahs gravidbehandling. Bästa massagen och skalpbehandligen jag har varit på när jag väntade Sally! Dinah kan även komma hem till dig på massage om du väntar barn (endast i Stockholm) så himla bra idé eftersom man är rätt trött och tung. 

 

 1. Hej Isabella! Måste bara ösa lite beröm över din Body Lotion ”balance my skin”. Luktar så otroligt lyxigt och fräscht samtidigt som den faktiskt funkar på torr hud. Fick den i present när jag kom in på högskolan och jag fullkomligt älskar den! Keep up the good work girl 😀

 2. Nora skriver:

  Hej Isabella! Jag såg att NI HAR produkter på LCC som innehåller cyklopentasiloxane som är en av få silikoner som faktiskt visat sig vara skadliga. Hur tänker ni? Apoteket AB har fasat ut alla produkter med cyklotetrasiloxane, cyklopentasiloxane och cyklohexasiloxane (alla tre samlas ibland under namnet cylomethicone).

  1. Kurra skriver:

   En jordgubbe är inget grundämne.

 3. Smart att åka hem och ge massage! Har hon vanlig massage för icke gravida? Är Sigtuna för långt ut??

 4. Frida skriver:

  Jag måste ändå säga att jag blev besviken på bellas hudvård produkter, testade flera av dem på Apoteket för jag ville ha en lyxig kräm med mig hem, men det mesta kändes blaskigt och rinniga. Dofterna kändes knappt, luktade mer som vanlig kräm/lotion och jag blev faktiskt besviken då många verkar gilla dem. Åh dofterna låter så inbjudande när man läser på förpackningen. Förpackningarna är dock ursnygga! Hade de varit billigare hade jag nöjt mig med kvalitén på innehållet.

 5. Jasmine skriver:

  Är du intresserad av det amerikanska politiska systemet så kan jag verkligen rekommendera the West Wing som är känd som en av de bästa seriena som gjorts på TV. Rolig, dramatisk seriös och ger en väldigt realistisk inblick av hur det är tatt jobba på vita huset 🙂

  Kram och trevlig helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..