ANNONS

LCC-spa

/

God morgon på er! 

Odd och jag fick till en mysig parkväll igår, Gillis och Sally sov och vi plockade fram charkisar och såg på House of Cards. Jag gillade inte den serien tidigare för att den kändes seg och långsam men nu älskar jag den! Inte lika bra som The Americans men absolut bra. Jag har rätt dålig koll på hur det politiska systemet fungerar i USA så det är roligt att få en bättre inblick. Till en helt annan sak, såg att Hälsa och Fitness skrivit om Petite Spa som enbart använder Löwengrip Care & Color, kul!  Om du väntar barn så rekommenderar jag verkligen Dinahs gravidbehandling. Bästa massagen och skalpbehandligen jag har varit på när jag väntade Sally! Dinah kan även komma hem till dig på massage om du väntar barn (endast i Stockholm) så himla bra idé eftersom man är rätt trött och tung. 

 

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00