ANNONS

Imse vimse

/

Mitt liv är precis som Hej Hej Vardags illustration: 

 

Okej om jag hade varit på en bar alltså. Sanning är att jag pumpar mjölk från soffan. Eller alltså från mitt bröst i soffan. Nu blev det snurrigt. Det ENDA Gillis vill höra här hemma är mig sjunga Imse vimse spindel. Jag har nog sjungit den med full inlevelse cirka 40 gånger nu på morgonen. På en dag kanske vi snittar på 100 imse. Jag blir tokig. Jag är så trött på spindeln. Jag har försökt hottat upp den med olika varianter av visan men Gillis vill bara höra originalet. Jag nynnar på Imse när jag är själv hemma. När jag duschar eller är på promenad. Och inatt under ett amningspass googlade jag på den engelska varianten för att jag hade glömt delar av texten. Det har liksom gått för långt.  Imse har tagit över all musik i mitt liv. Jag kan inte längre nämna en enda låt som är på Spotifys topplista.  Något med Avicii kanske? 

… Men när Gillis sjunger imse så smälter hjärtat och det är ljuv musik i öronen.  Typiskt. Barn har den effekten. Allt blir gulligt.  Nu väntar jobb och sedan fredagslunch med mina vänner plus barn! Kul. 

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00