ANNONS

Mot kontoret

/

Idag väntar tre timmar på kontoret. Lunch med Flattered-kollegorna och sedan möte med Löwengrip Care & Color. Sally hänger såklart på. Sedan ska vi hämta Gillis allihopa och åka iväg på en husvisning. Vi har hittat ett vi gillar men frågan är om de är för mycket jobb för oss. Vi får besiktningen vid lunch idag och som sagt, visning. Spännande men har massa is i magen. Vi har varit i denna sits många gånger.

Kostymbyxor och så ett amningslinne från Boob. Båda världar samsas i en outfit. På tal om håret så fick jag inte ihop det med att tvätta och föna (Sally nekade egentid i Babysittern), tackar mig själv för LCC:s torrschampo. Körde Good to go Light idag. Med den så blir håret fortfarande lent.

35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00