Morgonrunda

Imorse hörde Caroline av sig och frågade om jag var på en morgonpromenad, jajamän! Vi gick längs vattnet på Kungsholmen och stannade för en grönsaks-smoothie.

Nu blir det strax visningssöndag för vår del. Jag vet inte om jag skrev det tidigare men vi förlorade en budgivning för två veckor sedan, det var verkligen vårt drömhus. Vi skulle in och signera en fredag men så från ingenstans kom ett bud flygandes på en halv miljon mer och då hade vi ingen chans. Hade lust att vråla HAR NI INGET BUDHYFS MÄNNISKOR?!? Sedan fick vi höra av mäklaren att paret hade velat i två timmar under mötet med säljaren och nästan ångrat sig. Typiskt. Där satt dom och skruvade på sig och klurade på om de gjorde rätt spontanköp på ett hus dom inte sett i verkligheten medan jag nästintill grät här hemma för att jag verkligen känt att det skulle ha blivit vårt… Allt var perfekt. Gillis och Sally skulle haft det så bra där. Jag med.  Det känns lite bittert att börja om men vad ska man göra?

 

IMG_9119

 

Caroline och jag gick i samma klass på högstadiet och hon var med de gånger jag träffade Odd på hemmafester. Odd tillhörde ett killgäng vi gärna ville hänga med :- )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..