ANNONS

Kvällsrunda 

/

Jag är dålig på att hålla träningsdiciplin,  jag väljer en bok framför alla gånger och ska jag vara helt ärlig så kan jag skippa träningen för att det krockar med mitt nytvättade hår. Jag planerar därför in träningen samma dag som jag ändå ska tvätta håret. ”Bella ska du med på zumba ikväll?” ”Eh alltså jag tvättade håret imorse så nej men i övermorgon gärna!”. Är jag knäpp som gör så? Hur som helst så ska jag i alla fall ut på en runda nu. Det blir min fjärde efter semestern och jag taktar på med två rundor i veckan! Ska försöka hålla det tills det blir halt på marken. Nu blir det Dancing Queen i lurarna, håller tummarna att jag inte får håll .. Åt väldigt många av  Odds köttbullar, himmelskt goda 🙂

 

85
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00