Fredagshäng

Vi har haft en bra fredag! Vi gick ut på förmiddagen och hängde i Vasaparken tills vi blev hungriga och då åt vi lunch på Sven Harrys. Vi har gått förbi det stället många gånger men aldrig provat. Läget mitt i parken är ju väldigt fint. Sedan blev det mer lek och kaffe och nu är vi hemma. Gillis vaknade 9.15 Idag så han somnade nu på eftermiddagen. Ska mata Sally, fixa med nyinköpta blommor och läsa lite inredningstidningar under tiden med fokus på hus. Så kul!

20150731-542514537

Jag idag! Jag har inget smink men tycker att hyn har fått en fin lyster.  Peelade imorse med Purify My Skin. Blus HM, kjol Lindex och skor Scorett.

 

 1. lena skriver:

  Vet att man aldrig får svar på sina frågor men prövar… tycker du inte att det är mycket oekonomiskt att alltid luncha ute istället för att koka eget hemma? Har fått uppfattningen att du alltid lunchar ute då du varit till parken m.m. hur skall du göra då om ni planerar flytta ut till landet? Finns ju inte cafe i alla parker och hörn då.

  1. My skriver:

   Då får man ställa sig vid spisen…eller beordra sin man att göra det. 😀

 2. Lea skriver:

  Gillar economistas podcast väldigt mycket o ser fram emot nästa avsnitt. Kan tipsa dig om en annan bra podcast för dig som gillar poddar, marknadsföring och grymma tjejer – http://www.adwords-tips.se/192-afterwork-2-emelie-persson-fran-easyfairs lyssnade på denna tidigare idag och blev imponerad av hennes självförtroende och framåtanda. Redan i så ung ålder avancerat på sitt jobb till att bli marknadskoordinator, grymt! Helt klart ett jobb jag själv kan tänka mig i framtiden

 3. Karin skriver:

  Har din stylist semester? 🙂

  1. silli skriver:

   Tänkte du anlita henne? Hör av dig efter semestern.

  1. :) skriver:

   Hahaha

  1. Ida skriver:

   Har din psykolog semester?

  1. Emma skriver:

   Hahaha, undrade samma sak

 4. Karin skriver:

  Så härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..