ANNONS

Fredagshäng

/

Vi har haft en bra fredag! Vi gick ut på förmiddagen och hängde i Vasaparken tills vi blev hungriga och då åt vi lunch på Sven Harrys. Vi har gått förbi det stället många gånger men aldrig provat. Läget mitt i parken är ju väldigt fint. Sedan blev det mer lek och kaffe och nu är vi hemma. Gillis vaknade 9.15 Idag så han somnade nu på eftermiddagen. Ska mata Sally, fixa med nyinköpta blommor och läsa lite inredningstidningar under tiden med fokus på hus. Så kul!

20150731-542514537

Jag idag! Jag har inget smink men tycker att hyn har fått en fin lyster.  Peelade imorse med Purify My Skin. Blus HM, kjol Lindex och skor Scorett.

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00