ANNONS

Ett litet rus

/

Jag vet inte vad Ida köpte för blommor hit från Zetas trädgård men dom LEVER i alla fall fortfarande vilket är lite utav en chock. Jag har aldrig lyckats få växter att trivas i mitt sällskap. Allt bara dör och det är därför jag är ett fan utav snittblommor. Är dom fina över helgen är jag tacksam och klarar dom sig en vecka är jag imponerad. Vad kan det vara som står här på bänken? En kaktus och något annat fint.

20150731-1993151024-1

Jag har hur som helst haft ADHD-rus i eftermiddag/ikväll. Jag får inte det lika ofta längre tack vare amningshormonerna och att jag ändå är igång jämt med Gillis och får ”leka mig trött ”. Men idag drog det igång och jag kom på mig själv att rensa hela badrummet och hallens alla handduk/linne/sko/städ-skåp. När jag skulle gå över på min garderob så sa Odd att jag borde lägga energin på något fysiskt istället för snart kommer jag få en dipp och tröttna och då ”blir min garderob halvfärdig och resten slänger jag in och då blir det lika stökig som innan”. Väldigt sant. Han känner mig. Så istället så tog jag min första joggingrunda sedan Sally kom. Den blev bara 3 km och resterande timmen gick jag men det är alltid en början. Himla skönt i alla fall. Ruset är kvar men jag gör ingen stor grej av det. Hade jag haft möten så hade jag blivit stressad men nu ska jag ta en dusch och sedan läsa om något som jag fastnar i. Då får hjärnan lugn och ro.

69
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00