ANNONS

40 % off

/

… Jag lever fortfarande på att Flattered har kommit in på Harrods. Det är så coolt! Av alla hundratals märken som årligen kontaktar dom och slåss för att få synas där så tog dom in vår ballerina från vårt lilla bolag. Inköparen älskade kvalitén och utseendet på inomhusballerinan. Att den var så nätt på foten och bekväm. De flesta inomhusskor är ju så klumpiga och varma.

Vi pratar mycket om vår vision i bolaget och var vi ska. I början så velade vi mellan om vi skulle bredda oss som ett kvalitativt märke för inomhusbruk, såsom att utöka med sovmask, pyjamas,  kanske morgonrock. Eller om vi skulle satsa på att bli ett ballerina-märke att räkna med. Utöka med en utomhussko. Vi bestämde oss för det sista och det känns rätt. Ny spånar vi på flera olika typer av ballerina och jag kan avslöja att en bröllopssko är på gång! Jag själv använde en ballerinasko när jag gifte mig för att jag väntade Gillis (vecka 30) och det är verkligen inte alla som trivs i klackar eller så vill man byta till något bekvämt senare på kvällen. Hur som helst, det är en kul sko att jobba med och i höst åker hela bolaget till fabriken.

Till något annat roligt: Vi har sommarrea på tre utomhusballerinas! 40% off på leopard, korall och duvblå. Perfekt köp inför sensommaren och en bit in på hösten. Ni hittar rean här.

SaleLeopard_outdoor_01

SalePigeon_Blue01-2-1

SaleKorall_01

Så fint med jeans, skjorta och en trenchcoat!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00