Kvällsupdate

Det blev läggning lite senare än vanligt men det är okej. Vi såg Nicke Nyfiken uppe i stora sängen innan det var dags för välling och sova i sin säng. Gillis brydde sig inte att Sally satt i mitt knä under tiden, tur. När jag nattat honom så ringde jag Pingis för lite avstämning. Vi har en väldigt rolig nyhet att avslöja i augusti. Gällande mitt jobb i höst så kommer jag göra så att jag är hemma i augusti dock med några möten inbokade och från och med september så kör vi nanny två dagar i veckan, 4 timmar per gång (då ”klarar brösten sig” och så slipper amningen påverkas så mycket). Under dom 8 timmarna totalt på en vecka hinner jag ta dom viktigaste mötena utan att jag är borta för mycket från Sally. Odd går på pappaledighet efter årsskiftet. Det känns som en bra plan utifrån våra förutsättningar nu.

Innan Sally kom så hade vi tänkt att Odd och jag skulle dela på dagar redan efter sommaren men Odd var pappaledig fram till februari i år med Gillis och han känner att han behöver lite mer tid med sitt nya bolag och det förstår jag. Jag kan ju ändå göra det mesta av mitt jobb sent på kvällarna.  Det är väldigt skönt att vi båda kan planera vårt jobb själv.

20150730-1067921920-1

Gillis superpappafas har blivit lite mindre nu. Jag är nästan likvärdig hemma. Jag är överlycklig över det. Det beror nog på att Sally accepterar Odd nu och kan vara hos honom nästan lika mycket som med mig (brösten är fortfarande bästa trösten) och då får Gillis och jag egen tid. Sally ville de första två månaderna bara vara där maten fanns och Who can blame her…  Det är ju dödsmysigt.

20150730-1993151024-1

Stolta tjejer som nattat storebror. Hade jag kunnat retusch hade jag gjort så att man inte såg trosorna men ni får stå ut 🙂 Nu ska jag messa min kärlek som är och ser på fotboll godnatt och läsa klart Robinson Crusoe. Jag har aldrig läst så lite som jag gjort denna sommar, alla dessa poddar har tagit min uppmärksamhet. Ett stort tips är Skeptikerpodden.

  1. Ida skriver:

    Herregud, nanny redan?! Är ni så upptagna kanske ni skulle väntat med barn. Tycker inte man lämnar sitt barn på typ 5 månader till nån okänd!! Helt galet ju!

  2. Sandra skriver:

    Men snälla ni. Jag förstår inte hur folk kan vara så elaka… om jag inte tyckte om Bellas blogg skulle jag bara sluta läsa den, jag skulle aldrig komma på tanken att skriva något elakt. Det är inte konstigt att det finns så mycket skit i världen när man inte ens kan få skriva om sitt liv utan att bli påhoppad av andra människor.

  3. Hanna skriver:

    Ville bara säga tack för att ni uppmärksammade höjningen av arbetsgivaravgiften nu i dagarna och tipsade företagare om att betala ut lönen innan 1 augusti. Vi var många som hade missat det annars, och varenda krona som tillfaller ett företag som anställer unga och ger något tillbaka till samhället istället för att tillfalla regeringen Löfven är värd att tacka för.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..