ANNONS

Ingen vithaj

/

Vi mötte upp Sheila och Rasmus plus barn idag för att besöka Fjärilshuset. Mest för att vi ville se en vithaj. Det är stora planscher i hela stan om vithajs-utställningen men vi alla vi missuppfattade det helt. Vi trodde att dom hade fått dit en vithaj till deras akvarium  (dom har nämligen andra hajar där) men utställningen byggde på bilder på vithajar och fakta. Inte så kul.

Hur uppfattar ni planschen?

Tunnelbanestreamer-fjärilshuset-990x210-20141016-lågupplöst1-1024x217

Men Gillis och Aline hade kul ändå. Dom sprang runt och hittade en massa karpar att titta på. Sedan tog vi en kaffe vid koppartälten. Både Rasmus och Odd är borta fyra dagar i september, samma helg. Sheila och jag funderar på en mammabarn-kollektiv dom dagarna herregud he he … Vi ser fram emot det!

20150730-542514537-1

Herregud så varmt det var. Insåg att jag inte ska åka till djungeln. Inte min grej. Nu ska Odd iväg på fotboll och jag ska lista ut hur jag nattar Gillis med Sally i famnen. Han brukar tycka att det är kul att hon är med och då blir det en ”grej”. Får se hur jag löser det. Förr eller senare lär han ju somna. Mysigt med egen tid med barnen. I början var det läskigt att vara själv med båda men nu uppskattar jag det även om det stundtals kan vara rätt kaotiskt och svettigt…. Jag ska ta tag i den där pumpen någon dag så att jag också kommer iväg någon kväll. Jag har varit så lat med sånt. Varit i min nyförlöst-kokong. Men det vore kul med en middag ute snart och några drinkar med vännerna 🙂

83
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00