Kreativa ministopp

Det gäller att göra många små stopp när man har barn och vara kreativ med det man har runt sig. En mack och köpa kaffe och en bulle är ju tillräckligt för Odd och mig men det hjälper ju inte Gillis direkt. Vi stannar hellre på rastplatser och kör kull en stund eller tittar på alla enorma lastbilar som ofta finns bredvid. Idag lät en snäll chafför Gillis klättra upp. Lycka. Det underlättar ju att Gillis älskar fordon såklart.  Vi hittade en rastplats med gungor och rutschkana också, perfekt. Nu har vi två timmar kvar men tror vi stannar för middag innan. Hörs snart!

20150729-2124095723

20150729-1993151024

Vi köpte Crodos på Statoil. Mix av donut och croissant.. Mumsigt!

 

  1. Mia skriver:

    Fy, vad elakt! Dra inte in Elaine i massa skit. Bästa bloggaren som finns.

  2. Anna skriver:

    Aktivering, aktivering och aktivering snacka om att be om framtida problem…jag var 18 när jag fick mitt första barn och jag fattade bättre…men , men inte mitt problem….

  3. Ta inte åt dig av dem dryga kommentarerna Bella! Jättebra att ni gör stopp och det är ju ni som känner era barn inte alla andra! Gott måste smaka sån där! 😀

  4. Tess skriver:

    Rastplatser med lekplats är guld värda när man har barn 🙂 Även utan funkar bra, så de får röra lite på benen. Kan bli jobbigt att sitta still i längden 🙂 Skumma kommentarer du får förresten… Verkar som att en del tror att deras regler för deras barn är det enda som gäller :-p Alla gör det som passar DEM. Avskyr folk som ska komma med pekpinnar :-S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..