ANNONS

Borta bra…

/

Och fortsättningen kan ni nog! Hemma! Jag är så stolt över Gillis som fixade bilfärden så bra. Umeå och Stockholm är en bit. Nu är Gillis nattad och jag ska ta en dusch och sedan blir det film med Odd. Vi har inte börjat med några rutiner med Sally än,  hon är vaken så länge vi är vakna men brukar somna i min eller Odds famn. Ibland när hon verkligen är trött så kan jag lägga ner henne med en kudde mot sig i soffan.  Sedan lyfter jag över henne till lilla sidosängen som sitter fast i vår stora säng och då sover hon fortfarande vilket är magiskt. Gillis vaknade alltid när man bytte plats på honom.  Där brukar hon sova i två timmar innan amningspassen börjar. Hon äter ofta under natten men än så länge känns det inte så tungt, men minns att pigghormonerna började minska vid 3-4 månaders ålder så vi får se hur jag känner om några veckor he he 🙂

Planen är att börja natta henne i höst i samband med att Gillis ska sova. Jag tror att steg 1 kommer att vara att liggamma henne i stora sängen vid samma tid varje kväll och sedan smyga iväg och steg 2 är att få henne att somna utan bröstet i sin men det tog tid med Gillis. Hur som helst så är det ingen stress men det är planen i alla fall. Är vi där innan jul så är det toppen. Med Gillis så var vi så pincipfasta men nu gällande sömn så lever vi efter devisen ”Är det lätt så är det rätt”. Det fungerar bäst i vår familj. Men nu sover vi faktiskt alla i samma säng och det är mysigt.

20150729-640977786-1

Av med bhn och på med Odds Tshirt 🙂

93
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00