ANNONS

Hos Ida

/

Vi kom fram halv sex igår till Umeå. Bilresan gick märkligt nog fort och Gillis fick första utbrottet sista kvarten. Det var så roligt att köra hit, så himla vacker väg längst Höga Kusten. Speciellt bron och Skuleberget. Det väcktes många bra minnen när jag körde igenom Övik. Det är den stad mitt ex kom från och jag tillbringade alla högtider vid från att jag var 16-20. Många somrar där. Jag log när jag såg paradisbadet. Där har man åkt i full fart!

När vi kom till Ida så åt vi middag direkt och sedan badade barnen i poolen. När barnen sov så satt vi uppe och pratade länge. Väldigt mysigt att vara här!

20150728-542514537-1

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00