Hos Ida

Vi kom fram halv sex igår till Umeå. Bilresan gick märkligt nog fort och Gillis fick första utbrottet sista kvarten. Det var så roligt att köra hit, så himla vacker väg längst Höga Kusten. Speciellt bron och Skuleberget. Det väcktes många bra minnen när jag körde igenom Övik. Det är den stad mitt ex kom från och jag tillbringade alla högtider vid från att jag var 16-20. Många somrar där. Jag log när jag såg paradisbadet. Där har man åkt i full fart!

När vi kom till Ida så åt vi middag direkt och sedan badade barnen i poolen. När barnen sov så satt vi uppe och pratade länge. Väldigt mysigt att vara här!

20150728-542514537-1

 1. Anna skriver:

  Hej! Jag visst är det något speciellt med höga kusten och Ö-vik. Vi har landställe ute i Gullvik och spenderar mycket tid i den stan:-). Ha en härlig visstelse. Underbar blogg <3<3 Kram

 2. Irene skriver:

  NIls och odd ? Känner dom varandra? Har det hänt nåt?

 3. espana skriver:

  sånt befattar sig nog inte Blondinbella med, träffar sina bloggläsare, hujeda mejen!
  ”Monas Universum” däremot, hon träffar sina bloggläsare på gemensamma båtkryssningar, shoppingresor tillsammans, etc.

  Vore kul med en uppdatering snart om det hänt någotsomhelst i Umeå idag där Bella befinner sig.?

  1. Sandra skriver:

   Man vet aldrig! Ibland förvånar folk! Och om jag var Bella skulle jag inte tacka nej till en fika med mig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..