ANNONS

I bilen

/

Och vi är påväg till Umeå! Vi är snart i Gävle så vi har inte kommit så långt än. Det hände en olycka i morse,  Gillis klämde Odds tumme i dörren så nu är den helt blå. Vi får se om den trillar av. Stackars Odd. Planen är att vi stannar med två timmars mellanrum, det gick bra sist.  Det vi har lärt oss från förra roadtrippen med barnen är att Gillis leksaker inte bara ska vara små bilar för det är svårt att leka med dom ordentligt. Nu har jag köpt nya ”ljudböcker” med djur och fordon, sådana som man kan trycka på samt en ritleksak, ni vet med en penna och så kan man ”sudda ut” genom att dra längst ner. Kladdfritt. Mer pysselleksaker istället. Annars är paddan perfekt, vi har massa pussel och enklare memori som Gillis gillar. Sedan finns det en Stadens Hjältar app som är poppis och appen Radioapan. Till mig själv köpte jag en rubriks kub. Hittade en hemsida hur man löser den så nu ska jag öva.

20150727-640977786-1

Titta vem som hann sminka sig lite! Körde silvershampoo igår från LCC för att få bort de solblekta längderna.

20150727-2124095723-1

… Skjortan satt bra imorse men inte längre. Antar att det dags för ett amningsstopp snart… #bordehaftstretch

69
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00