ANNONS

Umeå imorgon

/

Imorgon bilar vi upp till Umeå för att stanna hos Ida i några dagar. Jag har velat åka upp till henne i ett bra tag men det har varit svårt att få till. Men nu åker vi hela familjen upp och det ska bli superkul. Ida lärde jag känna när jag startade Egoboost Magazine för några år sedan. Jag var så imponerad över hennes story med Rapunzel of Sweden. Jag tog flyget upp till hennes kontor för att göra en intervju och sedan sa det klick mellan oss. Sedan har vi gjort resor ihop (Miami/Karibien/Barcelona) och ätit middagar när hon har haft möten i Stockholm (vilket som tur är rätt ofta!). Det är Ida och Elaine som är mina entreprenörsvänner och det är himla skönt att kunna bolla bolagsutmaningar men även nu när vi alla har barn, hur man får ihop stora drömmar med att vara en närvarande mamma. Det är inte lätt men vi har bestämt oss för att det måste gå.

gala1

Ida och jag på Founders Alliance enentreprenörsgala!

Bilder från vår kryssning, herregud så allt lockar nu när vi har vårt dåliga väder i Sverige.

20120201-165252

20120201-165312
20120201-165351

20120201-165636

Jag tror faktiskt att Odd, Gillis, Sally och jag kör denna kryssning i vinter. Jag tror att det blir perfekt och vissa båtar är ju mer barnvänliga än andra. Titta på bilden, ser ni hur små människorna är bredvid? Galen stor båt Oasis Of Seas…

49
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00