Blondinbella?

Jag var med i P4 imorse, fast live från min telefon och pratade om smeknamn/varumärken. Jag har ju sagt förut att bloggen egentligen skulle hetat godisbella men namnet var upptaget när jag skulle registera mig på blogg.se för tio år sedan och då dök Blondinbella upp som ett alternativ (jag har alltså en algoritm att tacka). I samma veva spelade jag också mycket spel såsom Halo och Battlefield och där hette jag alltid catwomen. Så även om Blondinbella är rätt pinsamt smeknamn så hade catwoman varit värre hehe.

Det är inte så att jag skäms för namnet Blondinbella, idag är det ju ett starkt varumärke. Men det är klart att jag ibland önskar att jag hade valt något annat mer diskret. När Gillis förskola hade föräldrarmöte så läste en av hans förskolelärare upp emailadresserna till dom nya föräldrarna och när jag hörde ”Stämmer Isabella@blondinbella.se?” Då kände jag att det var lite jobbigt. Det var som att två världar krockade. Jag är ju där som Gillis mamma.

Idag är det bara bloggen som heter Blondinbella. Alla bolag har ju andra namn. Adressen hit kommer att få vara kvar, det är ju trots allt i 10 år som jag skrivit under den adressen och då känns det helt fel att byta. Jag har inga planer på att sluta utan får vara Blondinbella när jag är 40 år också, om ni vill fortsätta att följa mig såklart 🙂

Lionman och catwoman…