Varning: ytligt

Ungefär två gånger om året kör jag röda naglar. Ena är traditionellt vid jul och andra är efter semestern och det är påväg att bli höst…. Det är inte kul att känna så i juli månad men mitt nagellacks-sug säger att det inte känns som högsommar längre. Det är nämligen så att jag vill ha orange/rosa/korall rätt knalligt under semestern men sedan tröttnar jag på det i samband med att somriga klänningar och flip flops också känns fel när man är tillbaka i stan. Jag är DÄR nu och det är inte ens augusti.

Det är som att suget på rätt lack liksom är ett undermedvetet sätt att förklara vilken säsong eller fas jag är på väg in i. Ljusrosa är mitt neutrala i livet. Det har jag i stort sätt jämt. Julen är mörkröd men under mellandagarna när man kräks på Janssons frestelse brukar jag också bli less på rött och kör fransk manikyr som passar till nyårsblåsan. När nya året drar igång vill jag alltid ”börja om” och kommer då in i en nude-period. Men när solen tittar fram där under våren blir det alltmer korall. Sedan klarrött som övergår till mörkrött under hösten.

Är jag knäpp som gör såhär eller finns det fler som också har undermedvetna nagellacks-rutiner? Vilka är era?

20150725587984605-1

Nu blir det indiskt framför serien En idiot på resa med Odd… Känns passade när regnet öser ner… 🙂

 1. Pazuzu skriver:

  Vad anser du om decemberöverenskommelsen?

 2. Nillan skriver:

  Åh pilkington är ju bäst!
  Tips är hans egna serie, han blir inte längre mobbad av Steve och Rick utan kör solo. Mycket sevärt!

 3. hur lång sovmorgon ska du ha idag? ”Skönhetssömn” du vet…
  Själv har jag jobbat ett par timmar redan och före det frukost…
  Kanske du ska ha gröna naglar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..