Olika intressen

Vi har haft en lugn dag i stan. Jag och barnen var ute och hittade en ny park som vi inte sett förut. Vi lekte ett tag och mötte sedan upp Odd för lunch. Odd gillar inte att promenera runt ”bara för att” medan jag och Gillis tycker att det är kul så Odd slapp. Som gift, eller i en relation överhuvudtaget så lär man sig att vissa saker som man själv gillar och vill ha med sin partner i, är bara att släppa. Jag får ta mina promenader och kaffestrosande själv och Odd får tvätta bilen själv. Vilket jag tycker är det tråkigaste som finns på jorden. Men det tog mig tre förhållanden och tre år med Odd innan jag lärde mig det…..

Jag får inte med mig Odd i min kärlek till böcker, ostron och skaldjur, vetenskap och intresse för rymden och Odd får inte med mig i matlagning, sport, för mycket bilsnack eller träning. Däremot delar vi samma humor, intresse för politik, kärlek för jobb och god mat och dryck. Vi båda värdesätter tid med familjen som prio ett och det underlättar när man har barn ihop. Ingen längtar någonsin bort utan bästa tiden är ”fredagsmys”. Just politiska värderingar och humor är viktigt att vi delar tycker jag. Det politiska säger mycket om hur vi ser på världen och det är enklare om vi ser den med liknande ögon och att få skratta ihop varje dag är ett bränsle i relationen.

20150725-2074111108

Kärleken till våra barn delar vi såklart också 🙂

  1. jag håller helt med. och att man är bästa vänner! att veta att varje dag kommer inte vara himlastormande förälskelse, utan rätt vindstilla faktiskt. Men det är ok sålänge den där grundmurade vänskapen finns!

    1. Njaä..om det är vänskap man känner så är det något annat…det lovar jag dig!

  2. Klokt skrivet! Jag har varit tillsammans med min sambo i fem år och skulle aldrig stå ut med att sitta fast i höften 24/7. Egna intressen och tid ifrån sin partner är viktigt!
    Ha det fint! =)

  3. Om du gillar ostron och långpromenader så borde du flytta ner hit till Marseille!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..