ANNONS

Olika intressen

/

Vi har haft en lugn dag i stan. Jag och barnen var ute och hittade en ny park som vi inte sett förut. Vi lekte ett tag och mötte sedan upp Odd för lunch. Odd gillar inte att promenera runt ”bara för att” medan jag och Gillis tycker att det är kul så Odd slapp. Som gift, eller i en relation överhuvudtaget så lär man sig att vissa saker som man själv gillar och vill ha med sin partner i, är bara att släppa. Jag får ta mina promenader och kaffestrosande själv och Odd får tvätta bilen själv. Vilket jag tycker är det tråkigaste som finns på jorden. Men det tog mig tre förhållanden och tre år med Odd innan jag lärde mig det…..

Jag får inte med mig Odd i min kärlek till böcker, ostron och skaldjur, vetenskap och intresse för rymden och Odd får inte med mig i matlagning, sport, för mycket bilsnack eller träning. Däremot delar vi samma humor, intresse för politik, kärlek för jobb och god mat och dryck. Vi båda värdesätter tid med familjen som prio ett och det underlättar när man har barn ihop. Ingen längtar någonsin bort utan bästa tiden är ”fredagsmys”. Just politiska värderingar och humor är viktigt att vi delar tycker jag. Det politiska säger mycket om hur vi ser på världen och det är enklare om vi ser den med liknande ögon och att få skratta ihop varje dag är ett bränsle i relationen.

20150725-2074111108

Kärleken till våra barn delar vi såklart också 🙂

87
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00