ANNONS

Mellanlandning

/

Jag har inget jättespännande att bjuda på, vi har lite utav en mellanlandning i Stockholm innan vi bilar upp till Umeå på måndag för att bo hos Ida i några dagar. Det var länge sedan jag var hos henne så jag ser verkligen fram emot det. Först tänkte vi flyga men i och med att bilresan från Ystad gick så bra tänkte vi köra. Med risk för att jag säger fel så är det väl ungefär samma avstånd upp till Umeå? Jag har ju bilat mycket upp till Övik när jag var yngre och vägen längs höga kusten är verkligen vacker. Har för mig att Umeå är en timma till från Övik.

Vi har i alla fall varit ute hela förmiddagen jag och barnen. Odd ville vila hemma. Gillis nya intresse är fåglar så jag tog med mig resterna från valnötslimpan hemma (bortskämda fåglar som fick Gataue-bröd) och så fick Gillis mata. Otroligt roligt. När Gillis och Sally hade somnat så satte jag mig i solen med en kopp kaffe och tittade på människor. Det är så häftigt det där att hjärnan selekterar det som man tänker mycket på. När jag var singel och gick Djurgårdsrundan så såg jag jämt bara kärleksfulla par nu ser jag bara små gulliga syskonpar överallt och jag fantiserar över Gillis och Sallys liv.

20150724-162421904-1

Nu blir det att slänga in tvätt, Odd bakar bullar 🙂

82
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00