Mellanlandning

Jag har inget jättespännande att bjuda på, vi har lite utav en mellanlandning i Stockholm innan vi bilar upp till Umeå på måndag för att bo hos Ida i några dagar. Det var länge sedan jag var hos henne så jag ser verkligen fram emot det. Först tänkte vi flyga men i och med att bilresan från Ystad gick så bra tänkte vi köra. Med risk för att jag säger fel så är det väl ungefär samma avstånd upp till Umeå? Jag har ju bilat mycket upp till Övik när jag var yngre och vägen längs höga kusten är verkligen vacker. Har för mig att Umeå är en timma till från Övik.

Vi har i alla fall varit ute hela förmiddagen jag och barnen. Odd ville vila hemma. Gillis nya intresse är fåglar så jag tog med mig resterna från valnötslimpan hemma (bortskämda fåglar som fick Gataue-bröd) och så fick Gillis mata. Otroligt roligt. När Gillis och Sally hade somnat så satte jag mig i solen med en kopp kaffe och tittade på människor. Det är så häftigt det där att hjärnan selekterar det som man tänker mycket på. När jag var singel och gick Djurgårdsrundan så såg jag jämt bara kärleksfulla par nu ser jag bara små gulliga syskonpar överallt och jag fantiserar över Gillis och Sallys liv.

20150724-162421904-1

Nu blir det att slänga in tvätt, Odd bakar bullar 🙂

 1. Lilla skriver:

  Hej! Jag heter Milla och jag bloggar om allt från mitt liv till tips på bra låtar. Jag uppdaterar bloggen varje dag så ni kan kika in på den ofta. Den 22 juli så hade jag 41 unika besökare. Det vore kul o slå det rekordet.

 2. Hoppas inte detta försvinner bland allt tjäbbel!

  Bella och Odd, när ni bilar upp så har jag ett gott tips till er!
  Direkt efter Höga Kustenbron så svänger ni höger av E4, då kommer ni till Hornö Hotell (en del kallar det Höga kusten hotellet). Stanna där för en bit mat, dom har fantastisk gott kött, underbara barnrätter och har ni lite tur med vädret kan ni sitta utomhus på terassen med utsikt över Ångermanälven och Höga kusten bron, helt fantastiskt vackert!

  Utanför finns en liten lekpark som kanske skulle vara roligt för Gillis efter alla timmarna i bilen? 🙂

  Hoppas resan går bra för er och barnen.

 3. Herregud, om vissa av er var lärare skulle barnen gråta
  ”Här är min svenska berättelse”
  ”Ehh, en berättelse kan väl inte heta så, lixom what? Och här, vadå mata hunden med ost, vet du att du inte ska ge hunden mer mat än sin hundmat?”

  Jag tror faktiskt att om Bella skrev ”jag fick panik, andades djupa andetag 5gånger” så skulle hon få kommentarer som ”5?! Det är 10, herregud är du så oanmälbildad?”

  Det jag menar är, calm down vem fan bryr sig om hur många gånger hon andades?!
  Om ni bryr er om det, wow skaffa ett liv.

 4. D skriver:

  Stanna gärna i Godishuset Älandsbro & hälsa 🙂 5 min efter Härnösand.

  1. K skriver:

   Mitt absoluta favoritställe på vägen när jag varit hos mina föräldrar i Kramfors och jag är på väg hem till Sundsvall igen. Ett helt hus fyllt med färskt, godis helt i min smak! 😉

 5. Irene skriver:

  Verkar ! vara som vissa bloggerskor klarar sig från hat och hot medan andra inte gör det ,trots att alla har familj !Mycket märkligt kan det vara åldern eller annat eller cashen som de andra inte skyltar med fast de säkert har ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..