ANNONS

Acnen snart borta?

/

Titta här! Jag jämförde bilder på min hy från februari i år och idag och det är en JÄTTESKILLNAD. Jag har alltid haft acne som  ni vet. Min hy brukar se ut som bild nummer 1 oavsett om jag är gravid eller inte. Därför är jag så förvånad över att jag plötsligt har fått fin hy. Jag har aldrig haft så fin hy som jag har just nu. Det märkliga är att jag inte går på några behandlingar alls på grund av prioritests-brist. Jag har inte tid. Förut gjorde jag portöming var 6e vecka.  Och under mina år har jag spenderat tusentals kronor på ljusbehandlingar.

Det enda jag gör är att använda min egen ansiktsserie från Löwengrip Care and Color. Dock är inte serien mot acne men den är till för känslig hy och ger massor av fukt och innehåller allantoin som läker och jag tror faktiskt att det har fått effekt. Speciellt när jag började med min egen ansiktsskrubb Purify My Skin som kom ut innan sommaren. Den kör jag två gånger i veckan. Sedan fyller jag även 25 år så det kan ju ha att göra med åldern också. Jag vet inte. Gällande kosten så har jag ätit mer efterrätter och ostar än vanligt (semestergott) så det är inte det (snarare är förutsättningarna för bra hy sämre). Hur som helst, kul och bra betyg till min ansiktsserie. Jag förstår att det inte bara är den men den hjälper såklart men jag kommer definitivt inte sluta med den om man säger så!

IMG_3368-1

15 februari i år

20150724_204202-1

24 juli, idag. Hyn är betydligt mer återfuktad. Det blev stor skillnad sedan jag började använda min skrubb regelbundet. Mycket mer lyster.

113
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00