Acnen snart borta?

Titta här! Jag jämförde bilder på min hy från februari i år och idag och det är en JÄTTESKILLNAD. Jag har alltid haft acne som  ni vet. Min hy brukar se ut som bild nummer 1 oavsett om jag är gravid eller inte. Därför är jag så förvånad över att jag plötsligt har fått fin hy. Jag har aldrig haft så fin hy som jag har just nu. Det märkliga är att jag inte går på några behandlingar alls på grund av prioritests-brist. Jag har inte tid. Förut gjorde jag portöming var 6e vecka.  Och under mina år har jag spenderat tusentals kronor på ljusbehandlingar.

Det enda jag gör är att använda min egen ansiktsserie från Löwengrip Care and Color. Dock är inte serien mot acne men den är till för känslig hy och ger massor av fukt och innehåller allantoin som läker och jag tror faktiskt att det har fått effekt. Speciellt när jag började med min egen ansiktsskrubb Purify My Skin som kom ut innan sommaren. Den kör jag två gånger i veckan. Sedan fyller jag även 25 år så det kan ju ha att göra med åldern också. Jag vet inte. Gällande kosten så har jag ätit mer efterrätter och ostar än vanligt (semestergott) så det är inte det (snarare är förutsättningarna för bra hy sämre). Hur som helst, kul och bra betyg till min ansiktsserie. Jag förstår att det inte bara är den men den hjälper såklart men jag kommer definitivt inte sluta med den om man säger så!

IMG_3368-1

15 februari i år

20150724_204202-1

24 juli, idag. Hyn är betydligt mer återfuktad. Det blev stor skillnad sedan jag började använda min skrubb regelbundet. Mycket mer lyster.

 1. Annica skriver:

  Skaffa Duac! Har använt det i flera år och jag får porslinshy av den. Jag förstår inte varför inte alls använder det!?

 2. Fungerar dessa produkter även för män? Min pojkvän har haft fruktansvärda problem med acne i flera år, han har käkat massa mediciner (roacutan och annat hemskt) och använder fruktansvärda medel som bleker handdukar, lakan och kläder. Visserligen har hans acne såklart blivit bättre, men fortfarande inte bra. Så funderat på att köpa detta till honom så att han får testa, detta är ju helt fantastiskt. Men jobbar själv med hudvård och kroppsvård och vet ju att män och kvinnor har olika hudtyper ofta. Kram!

 3. Arw skriver:

  Är 24 (snart 25) och har för endast någon månad sedan blivit av med acnen och framförallt porerna. Använder spot control och black head scrub just nu men får inte bort porerna i pannan har du något tips på hur man får bort dem? Vore skönt att kunna få utan foundation om huden nu äntligen lyckats bli fin efter så många år

 4. Hej! Tycker dina produkter är jätte bra men borde du inte använda samma typ av kamera den första bilden ser man mycket tydligare den nya samsungen ”förfinar” tyvärr en del. Har den själv och man ser ut att ha dock ansikte vilket inte stämmer. Haha. Mvh Nathalie

 5. Sara skriver:

  Bild nr 2 är ju retuscherad och sminkad då man ser att födelsemärkena/leverfläckarna också är ljusare.

  Din serie Rengör säkert bra men det är dumt av dig (och förbjudet) att marknadsföra produkterna som ett mirakel som hjälper emot acne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..