ANNONS

Vi är såå klara

/

Odd ville fixa med bilen under förmiddagen och det tycker jag är det tråkigaste som finns och så får jag klaustrofobi i biltvätten så jag tog med Sally och Gillis ut istället. Vi gick en promenad runt hela Kungsholmen, tittade på fåglar och lekte i en park. Trodde att jag skulle känna att det var härligt att vara tillbaka i vårt område men jag känner mig fortfarande klar i stan. Det är husköp som gäller. Och det är skönt för ända sen idéen poppade upp i april så har beslutet känts rätt. I augusti kommer Hemnet att blomstra igen. Längtar.

20150723587984605-1

Snart så slipper du asfalt och buller från trafik och får en egen gräsmatta Gillis!

20150723-162421904

Titta! Sally fick sin premiärtofs idag. Hittade småtofsar på ICA. I söndags blev hon tre månader. Tiden går ruskigt fort. Nu blir det sen lunch och sedan väntar lek hos kusinerna.

66
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00