Vi är såå klara

Odd ville fixa med bilen under förmiddagen och det tycker jag är det tråkigaste som finns och så får jag klaustrofobi i biltvätten så jag tog med Sally och Gillis ut istället. Vi gick en promenad runt hela Kungsholmen, tittade på fåglar och lekte i en park. Trodde att jag skulle känna att det var härligt att vara tillbaka i vårt område men jag känner mig fortfarande klar i stan. Det är husköp som gäller. Och det är skönt för ända sen idéen poppade upp i april så har beslutet känts rätt. I augusti kommer Hemnet att blomstra igen. Längtar.

20150723587984605-1

Snart så slipper du asfalt och buller från trafik och får en egen gräsmatta Gillis!

20150723-162421904

Titta! Sally fick sin premiärtofs idag. Hittade småtofsar på ICA. I söndags blev hon tre månader. Tiden går ruskigt fort. Nu blir det sen lunch och sedan väntar lek hos kusinerna.

 1. Kommer själv ihåg när mamma alltid satte hårsnoddar på mig när jag var liten och hur ont i hårbotten jag hade när hon väl tog bort den. Det gör ont att ha håret sådär en längre tid så tänk på det, vi vuxna vet ju själva hur det känns. Det är ju inte direkt meningen att håret ska hänga på det sättet, vill ni att hon inte ska ha håret i vägen så är det bara att klippa hennes lilla hår istället!

  1. TMs skriver:

   Det dom vill, är ju att hon ska ha en tofs! Nog förstår dom att man kan klippa håret om man vill herre gud

 2. Erika skriver:

  Ända= rumpa eller slut, i ditt fall ska du använda enda i denna text.

 3. Jag undrar om suget att komma iväg från stan någon gång kommer att öka hos mig med. Ibland har det kommit små glimtar av föraningar om hur jag eventuellt kommer känna i framtiden…särskilt om jag får barn… Men en så länge har jag inga planer att lämna Södermalm!

 4. Baby-gummisnodd tips: Såna där loomband! Sitter kanonbra och kostar något öre per snodd. Använder det på vår 1,5 åring dagligen.

  1. Men det är ju verkligen gummisnodd…det måste ju slita väldigt? Nog borde det vara en ”klädd” snodd?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..