ANNONS

Mamma minst prio

/

18.30 så körde vi in i garaget under vår lägenhet på Kungsholmen. Härlig känsla att komma i mål. Tog Sally och gick direkt till ICA för att köpa välling,  middag och frukost medan killarna tog packningen och åkte upp. Fick syn på mig själv i spegeln för första gången idag och insåg hur sliten jag kände mig. Jag är ju jämt så positiv så jag tar mig igenom saker utan att inse situationen där och då för att sedan liksom komma på och då pusta ut. Att packa ihop imorse och lyckas bila hem från Ystad är ändå ett projekt fastän vi hade flyt. Nu är jag helt svettig och lite mör.

20150722-789743562

Jag är så fascinerad av dom mammor eller bara kvinnor i allmänhet som jämt är fixade. Imorse när vi skulle komma iväg från hotellrummet hann jag tvätta mig under armarna och borsta tänderna. Det var de. Hårborsten hittade jag inte och sminket var bara att glömma. Sally och Gillis skulle kläs på, det skulle packas, matas och checka ut. Det fanns liksom inget utrymme för mig. Ibland kan det vara svårt att acceptera tycker jag. Men man har ju inget val. Visst att man inte kan ha egen tid när man vill och att ibland behöver göra nummer två med två barn som stirrar på mig. Det kan jag ta,  det gör inget. Men just det där att inte få tid till att duscha och smörja in mig. Ta på mig en skvätt parfym och böja ögonfransarna och använda läppbalsam, det är surt tycker jag även om det är små struntsaker. Att känna mig fin är viktigt, och hinner jag inte vara ”fin” vill jag i alla fall vara hel och ren… 🙂

138
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00