Mamma minst prio

18.30 så körde vi in i garaget under vår lägenhet på Kungsholmen. Härlig känsla att komma i mål. Tog Sally och gick direkt till ICA för att köpa välling,  middag och frukost medan killarna tog packningen och åkte upp. Fick syn på mig själv i spegeln för första gången idag och insåg hur sliten jag kände mig. Jag är ju jämt så positiv så jag tar mig igenom saker utan att inse situationen där och då för att sedan liksom komma på och då pusta ut. Att packa ihop imorse och lyckas bila hem från Ystad är ändå ett projekt fastän vi hade flyt. Nu är jag helt svettig och lite mör.

20150722-789743562

 

Jag är så fascinerad av dom mammor eller bara kvinnor i allmänhet som jämt är fixade. Imorse när vi skulle komma iväg från hotellrummet hann jag tvätta mig under armarna och borsta tänderna. Det var de. Hårborsten hittade jag inte och sminket var bara att glömma. Sally och Gillis skulle kläs på, det skulle packas, matas och checka ut. Det fanns liksom inget utrymme för mig. Ibland kan det vara svårt att acceptera tycker jag. Men man har ju inget val. Visst att man inte kan ha egen tid när man vill och att ibland behöver göra nummer två med två barn som stirrar på mig. Det kan jag ta,  det gör inget. Men just det där att inte få tid till att duscha och smörja in mig. Ta på mig en skvätt parfym och böja ögonfransarna och använda läppbalsam, det är surt tycker jag även om det är små struntsaker. Att känna mig fin är viktigt, och hinner jag inte vara ”fin” vill jag i alla fall vara hel och ren… 🙂

 1. Emmi skriver:

  Är du ensam med 2 barn? Det låter som att du gör allting själv. Släpp kontrollen och låt din man hjälpa till med packning och med barnen. Han kan säkert lika bra som du. Då kommer du säkert hinna med både en dusch och sminkning.

 2. Vart kommer det fina halsbandet ifrån som du har på bilden?

 3. Carin skriver:

  Hej! I slutet av min graviditet beställde jag hårprodukter mm från Löwengrip Care & Color! Hann dock inte få dom då det blev förlossning istället! Vårt lilla mirakel – en son – kom till världen! 🙂 När jag kom hem hämtade jag ut produkterna och det kändes sååå lyxigt att få sköta om sig med nya och bra produkter! Jag blev så nöjd över schampot, balsamet, håroljan och rengöringen för ansiktet att jag var tvungen att beställa andra produkter till mig och några till en god vän! Kanske hormonerna gör sitt också men både min hy och hår är bättre än innan graviditeten! Jag vill också sminka mig lite och vara ”piffig”, viktigt för sitt eget välmående! Än så länge går det bra eftersom spädbarn sover så mycket! Kan tänka mig att det blir lurigare att hinna det den när barnet är mer aktivt! Eller när man har två som ni! Men du ser så fräsch ut ändå, det är nog mest din egen känsla?! 🙂 Förresten, lite feedback på rengöringen för ansiktet – varje gång jag öppnar tuben så pyser det ut rätt mkt.. Lite dumt då den egentligen känns dryg och det behövs inte så mkt. Vore bättre med en pump om det går, i likhet med t ex Biotherms skumrengöring! Tack för en bra blogg och produkter! Sköt om dig och din fina familj!

 4. Mia skriver:

  Helt otroligt att så många tror att deras sätt är rätt sätt, för alla 🙂

  Isabella; jag tror att de som inte har behovet av att ”fixa sig” hela tiden, oavsett om man har barn eller inte lägger fokus på andra grejer som har större betydelse i livet. För vad 17 spelar det egentligen för roll. Du kanske prioriterar att vara lyhörd för dina barn istället. Klokt val tycker jag !

  Dessutom slipper du komma i kontakt med kemikalier och gifter som finns i bla parfym som kan påverka både dig och dina växande barn negativt. Vänd på det vettja, ”varje dag utan parfym är en bra dag” typ ;P

  För övrigt tycker jag att du är en skön typ som bjuder på dig själv!

  /småbarnsmamma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..