Bra stopp!

Det har gått förvånansvärt bra att bila från Skåne. Inga utbrott från Gillis och inga krypningar i benen för mig. Sally bara sover eller är vaken nöjd. Vi körde två timmar och åt lunch på Max. Där sprang Gillis och jag av oss på lekplatsen och sedan två timmar igen tills vi kom till Vädersta som var en väldigt söt liten stad. Där fikade vi på konditoriet (himmelskt gott) och så köpte vi kräftor bredvid. Så lyxigt med färska kräftor som är fångade i närheten. Imorgan blir det kräftfest hemma! Nu har vi två timmar kvar hem. Gillis leker med sångpåsen och äter banan, Sally sover och vi lyssnar på Alex och Sigges podcast. Kanske det bästa tidsfördrivet som går när man bilar. Jag ser förresten fram emot att börja med En Economistas podd i höst igen med Pingis. Vi alla behöver fundera på höstens budget och ekonomiska mål och kanske lite nya aktieköp 🙂

20150722587984605-1

  1. Jaa, vad kul ! längtar så efter podcasten, bästa 🙂

  2. Det gick tydligen bra med hemresan och det är alltid positivt med bra stopp! Väderstad är en charmig liten ort, men jag har aldrig hört att det finns de som betecknar orten som stad tidigare 🙂

  3. Dom bästa Turkiska djupfrysta kräftorna är bästa som finns! Helst från föregående år. Behövs bara tinas och lite krondill på om man råkar ha. Finns inget bättre Bella!

  4. Marcuskräftan är den bästa! Har köpt kräftor där i flera år, alltid mycket nöjda. Vi passerar Väderstad på måndag och då blir det några kilo. Kram

  5. ebba skriver:

    Åhh, vad synd att man missa dig!! Konditoriet har världens godaste fika!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..