ANNONS

Bra stopp!

/

Det har gått förvånansvärt bra att bila från Skåne. Inga utbrott från Gillis och inga krypningar i benen för mig. Sally bara sover eller är vaken nöjd. Vi körde två timmar och åt lunch på Max. Där sprang Gillis och jag av oss på lekplatsen och sedan två timmar igen tills vi kom till Vädersta som var en väldigt söt liten stad. Där fikade vi på konditoriet (himmelskt gott) och så köpte vi kräftor bredvid. Så lyxigt med färska kräftor som är fångade i närheten. Imorgan blir det kräftfest hemma! Nu har vi två timmar kvar hem. Gillis leker med sångpåsen och äter banan, Sally sover och vi lyssnar på Alex och Sigges podcast. Kanske det bästa tidsfördrivet som går när man bilar. Jag ser förresten fram emot att börja med En Economistas podd i höst igen med Pingis. Vi alla behöver fundera på höstens budget och ekonomiska mål och kanske lite nya aktieköp 🙂

20150722587984605-1

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00