Tisdag morgon

Vad man gör när man kliver upp tidigt och det är molnigt? Man spelar fotboll! Det kan man inte direkt göra på morgonen när man vaknar upp på Kungsholmen. Eller det kan man väl. Men det hade tagit mycket längre tid att komma ut och så hade jag borstat håret och tagit på mig en bh. Jag vill inte direkt bjussa på två guppade bröst i Kronobergsparken när jag springer he he … För några år sedan om jag rörde mig utan bh så följde brösten liksom med mig lite snyggt men nu så slänger dom sig åt olika håll och är inte alls samspelta. Får brösten själv bestämma så vill dom helst av allt ligga vid varsin armhåla. Ja ja dom har gett och ger våra barn mat i alla fall så jag älskar dom ändå!

20150630780877283-1

201506301794552362-1

Insåg att det finns en anledning till att man inte springer på vått gräs med espadrillos 🙂

… Nu sover Gilis så det blir telefonmöte med LCC. Vi har två nya återförsäljare att presentera. Den ena berättar jag om i morgon den andra får ni veta mer om efter semestern. Kan avslöja att vi även går in i ett nytt land.

 1. Jag fick min dotter den 11 april och kan känna att man måste leva upp till så mycket för att andra inte ska klanka ner på än! Älskar ditt självförtroende! Du är som du är och det gör dig väldigt inspirerande./ Elisabeth

 2. Så superfin figur… naturlig slank och sund utan massa krimskrams dieter, nymodigheter och annan idioti. Vacker figur på en riktigt fantastisk människa. Så mycket inspiration och glädje du sprider! Keep it up girl! KRAM och njut av semestern.

  1. kim skriver:

   Naturligt slank? Bella harvarit överviktig många åt av sitt liv… kolla in bilder från Bahamas!

 3. Karina skriver:

  Hej!! Är också intresserad av att få reda på vart du köpt dina fina leggins??
  Någon som vet?

  Med vänlig hälsning, Karina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..