ANNONS

Tisdag morgon

/

Vad man gör när man kliver upp tidigt och det är molnigt? Man spelar fotboll! Det kan man inte direkt göra på morgonen när man vaknar upp på Kungsholmen. Eller det kan man väl. Men det hade tagit mycket längre tid att komma ut och så hade jag borstat håret och tagit på mig en bh. Jag vill inte direkt bjussa på två guppade bröst i Kronobergsparken när jag springer he he … För några år sedan om jag rörde mig utan bh så följde brösten liksom med mig lite snyggt men nu så slänger dom sig åt olika håll och är inte alls samspelta. Får brösten själv bestämma så vill dom helst av allt ligga vid varsin armhåla. Ja ja dom har gett och ger våra barn mat i alla fall så jag älskar dom ändå!

20150630780877283-1

201506301794552362-1

Insåg att det finns en anledning till att man inte springer på vått gräs med espadrillos 🙂

… Nu sover Gilis så det blir telefonmöte med LCC. Vi har två nya återförsäljare att presentera. Den ena berättar jag om i morgon den andra får ni veta mer om efter semestern. Kan avslöja att vi även går in i ett nytt land.

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00