Rosett eller inte …

Ett jobb-instick under semestern – Vi har beslutsångest inom Flattered, skobolaget jag är delägare i. Vi kan inte bestämma oss för om vi ska låta vår kommande ballerina med toe cap ha rosett eller inte rosett:

201506301836768511

Hittills har ju alla våra ballerinas en rosett så det vore kul att göra utan men jag älskar rosetten. Dock kanske man ska ha snörerna lite tjockare och rosetten fastsydd? Kom gärna med idéer. Kan förresten berätta att jag har sett era önskemål om en bredare sko och inte lika mycket toe clevage (älskar det begreppet) och det kommer! Sedan har jag glömt bort att berätta att butikerna Deguy, Frogner medicare och Tatler i Norge har tagit in våra utomhusballerinas 🙂 

  1. Hej! Jag vill bara säga att för första gången någonsin har jag äntligen kunnat ha ballerinaskor och Flattered har gjort det möjligt! Jag har smal fot och spetsig stortå och har aldrig kunnat ha ballerina eftersom de oftast är mycket breda och runda i tån! För oss som har smalare fot behåll en smalmodell om ni nu tänker göra skon bredare:-s. Älskar Flattered! Rosett blir super!

  2. Ida skriver:

    Utan! Sjukt snyggt tycker jag.
    Dessutom finns det betydligt fler balerinas med rosett än utan så det tycker jag du ska satsa på

  3. Tror det skulle bli jätte fint med rosetten på. Antingen som den är, eller lite bredare rosett så det ser ut som ett band mer, än snöre.
    Däremot vill jag påpeka en annan sak, som jag vet att även fler tycker. Det ser ingen vidare bra ut när man ser lite av tårna, som på bilden. Det ger ett intryck av att man har tryckt ner fötterna i för trånga skor. Så ett tips är att förlänga den delen som är över tårna 🙂

  4. Jag har en bra idé. En större sidenrosett! !!! Fastsydd….inte limmad…:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..