ANNONS

Rosett eller inte …

/

Ett jobb-instick under semestern – Vi har beslutsångest inom Flattered, skobolaget jag är delägare i. Vi kan inte bestämma oss för om vi ska låta vår kommande ballerina med toe cap ha rosett eller inte rosett:

201506301836768511

Hittills har ju alla våra ballerinas en rosett så det vore kul att göra utan men jag älskar rosetten. Dock kanske man ska ha snörerna lite tjockare och rosetten fastsydd? Kom gärna med idéer. Kan förresten berätta att jag har sett era önskemål om en bredare sko och inte lika mycket toe clevage (älskar det begreppet) och det kommer! Sedan har jag glömt bort att berätta att butikerna Deguy, Frogner medicare och Tatler i Norge har tagit in våra utomhusballerinas 🙂 

158
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00