Fina UV plagg

Jag har insett knepet med att sova hela familjen i en dubbelsäng utan att riskera att Gillis sparkar Sally. Vi sover skarfötters! Sally och jag åt ena hållet och Gillis och Odd åt andra. Det bästa vore ju om Gillis ville sova hela natten i sin säng och Sally accepterade att sova själv men båda våra barn sover bäst tätt intill oss. Hur som helst är vi skarfötters så når inte Sally och Gillis varandra i mitten 🙂

20150629-1173193659-1

Vi har ätit frukost ute, yoghurt med granola och finncrisp med gamle ole på, stark men riktigt god ost. Och så två koppar bryggkaffe. . Mmm.

20150629305214293-1

201506291448742081-1

Gillis har plaskat i bebispoolen under förmiddagen (jag med) och vi invigde Gillis nya UV plagg från Ia Bon. Sally har också en dräkt men den köptes för utomlandsresan i höst/vinter så hennes är lite stor (6 mån). Den vi hade till Gillis i Teneriffa var så svår att få på men denna är enkel. Och jättefin!

 

  1. Köp kläder gjorda av hampa istället! Skyddar mot UV till 95% jämfört med bomull som bara reflekterar bort 30%. Sedan är de flesta plaggen ekologiska och de går att använda till vardags året om.
    Smoke it, wear it, drink it and wear it!

  2. Eller så köper du kläder gjorda av hampa till barnen. Finns mycket ekologiskt, det reflekterar 95% av uvljus jämfört med bomull som bara reflekterar 30%. Sedan kan du ha kläderna annars oxå då det inte behövs för just uv. Hampa for the win!

  3. Malin skriver:

    Åh underbara kläder! Läst jätteintressanta artiklar på att vi ej bör göra våra barn könsneutrala. Min son kommer nog aldrig sätta på sig ett rosa plagg, han är ju kille för Guds skull!

  4. bath skriver:

    Ifs om ni har sex lite varstans kan jag förstå . Sovrummet kan va allas fristad men det hälps inte. Vara nära sina barn absolut. Jag var i nära nära mina varje dag även nu efter 30 Mammarollen är inte bara din. Tänker när du kommer in i den vekliga vardagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..