And we’re off!

Trots mina 24 år så har jag inte lärt mig att packa utan att få hjärnsläpp. Hjärnsläpp är ändå bättre än klassisk psykbryt. Det slapp jag idag i alla fall och packningen skedde utan tårar bara svettningar. Kanske har vi glömt något men det får lösa sig. Och om det är något som är glömt så är det definitivt något av mina saker, barnen prioriteras alltid. En gång i tiden hade jag halva väskan fylld med necessär-produkter, tusen krämer och olika smycken till olika plagg. Den tiden är förbi. Jag har en pytte-necessär nu där smink och krämer (till hela familjen ryms) he he. Plattången fick jag med i alla fall, det är mitt lilla extra när jag ska göra mig fin i småbarnstider.

20150628896648151

Nu ska vi mot Stavsnäs i alla fall till huset vi har hyrt av en familj. Blir ett bra tillfälle att testa villa-livet lite 🙂

 1. Jag kan tipsa om att göra packningslistor i Google Drive (Google Docs). Vi gör en packningslista för varje resa, det låter kanske lite onödigt, men vi tar en befintlig packningslista för en liknande resa och sedan behöver vi bara ända exempelvis längden på resan som kräver fler/färre underläder etc och om det är en annan säsong som kräver anpassning. Sen är det bara att bocka av saker i listan allt eftersom det packas ner. Skönt att inte behöva tänka, särskilt med om det är lite stress inblandat eller amningshjärna! 😉

  Här har vi skrivit fler packningstips!
  http://minimalisterna.se/minimalistiska-packningstips/
  http://minimalisterna.se/att-packa-ratt-ar-latt/

 2. Vill gratulera till barnbarnet! Att dottern redan har vuxit upp och fått egna barn, som hon ammar! Tänk, så tiden går. Grattis!

 3. Irene skriver:

  wow vilken brud och ung mamma du är!

 4. Emma skriver:

  Hej! Ett litet tips 🙂 Om du drar in dragkedjorna en liten bit mot mitten längst ner på bärselen så får Sallys ben plats att hänga ned istället för att sitta ihoptryckt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..