ANNONS

And we’re off!

/

Trots mina 24 år så har jag inte lärt mig att packa utan att få hjärnsläpp. Hjärnsläpp är ändå bättre än klassisk psykbryt. Det slapp jag idag i alla fall och packningen skedde utan tårar bara svettningar. Kanske har vi glömt något men det får lösa sig. Och om det är något som är glömt så är det definitivt något av mina saker, barnen prioriteras alltid. En gång i tiden hade jag halva väskan fylld med necessär-produkter, tusen krämer och olika smycken till olika plagg. Den tiden är förbi. Jag har en pytte-necessär nu där smink och krämer (till hela familjen ryms) he he. Plattången fick jag med i alla fall, det är mitt lilla extra när jag ska göra mig fin i småbarnstider.

20150628896648151

Nu ska vi mot Stavsnäs i alla fall till huset vi har hyrt av en familj. Blir ett bra tillfälle att testa villa-livet lite 🙂

32
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00