Sallys rum

Sallys rum har vi aldrig riktigt tagit tag i. Från början när vi flyttade in för lite mer än ett år sedan så var det ett litet arbetsrum för mig, och så hade vi en gästsäng. Men så blev jag gravid och då började vi sakta men säkert att göra om rummet. En liten bebis behöver egentligen inte direkt ett eget rum, hon sover ju med mig men däremot har hon kläder och andra prylar som behöver plats. Sallys spjälsäng står i vårt sovrum och gästsängen fick vara kvar i och med att Sally och jag sover där då och då (vi har precis börjat sova allihopa, vi började på landet och det fungerar okej fast det är skönare att bara sova med Sally ha ha).

Rummet innan Ida ändrade:

P1010373
P1010372

Kaos! Men lite hann jag med innan, tapeten från Cole & Son kollektion ”Whimsical”, byrån från Asplund och moln-lampan.

Efter Ida:

P1030364

Alltså, hur mysigt är det inte att komma in här! Tänk vad man kan trolla med ett litet rum. Mattan från Ellos, lådorna i grått från Färg och Form.

P1030355

Tavlorna är ifrån NW Design, lilla lampan från &Tradition 

P1030353

Precis som i Gillis rum så fick Sally vimplar på rullgardinen.

P1030354

Jag älskar lilla klädställningen från IKEA, lampan i fönstret är ifrån Leklyckan, ugglan är ifrån Kids Concept

P1030361

Hylla/nattduksbord från Sebra och fåtölj från Hübsch Interiör

P1030350

Så mysigt litet tjejrum. Vi har verkligen ingen panik storleksmässigt med att flytta men ni vet att vi letar hus. Jag vill ha en gräsmatta och äppelträd. Dock tar det tid men det gör ingenting. Som ni ser fungerar nästan alla möbler som Ida har köpt till ett nytt boende vilket var tanken. Nu har ni sett hela hemmet! Visst är Ida duktig! Missade ni något rum så finns bilderna här på: köket, vardagsrummet, hallen, vårt sovrum och Gillis sovrum.

 1. ISABELLA!! Jag har panik! Har precis tapetserat min lilla dotters rum med en tapet från Cole&Son, samma som ni har i Sallys rum! Men nu till problemet, den räckte inte!! Så min fråga är om du har kvar en bit från den tapeten?
  Tacksam för svar!
  Hälsning Josefine
  josefinesallberg@hotmail.com

 2. Zarah skriver:

  Saknar dock ”efterbilden” på hallen fotat mot dörren. Var bara ”förebild” men du skrev vad Ida gjort i texten, men lade aldrig upp bilden..

 3. Ida skriver:

  Ser väldigt vuxet ut. Inte som ett bebisrum. Men annars jättefint!

 4. Ida skriver:

  Jätte fint undrar över klädställningen har letat som en tok på ikea men hittar inte på den. Kan du länka eller ät den från någon annanstans?

  1. Jag Googlade lite snabbt och tror att det är en ommodellerad Mulig från IKEA Googla istället för att fråga om allt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..