ANNONS

Lördag i stan

/

Jag har haft en bra lördag, förutom en massa fix hemma så har vi tagit en promenad på stan och köpt lite saker, Odd behövde nya shorts, barnen behövde uv-dräkter i rätt storlek och jag behövde köpa nya Löwengrip Care & Color produkter.  Fastän det är mitt och Pingis bolag så kan vi inte bara ta produkter utan det ska förmånsbeskattas och för att slippa krångel köper jag från vårt lager eller från en av våra återförsäljare.  Jag brukar rotera återförsäljare för då får jag dessutom testa att vara kund och hur det fungerar med frakt och sånt. Både Apotea och Nordic Feel är väldigt snabba. Men idag blev det ett besök på Kronans Apotek. Jag gillar att hinna hälsa på personalen och svara på frågor om det finns några.

20150627305214293-1

Jag behövde nytt shampoo Long Lasting och hårinpackning Intense Care, ny deo Count On Me, håroljan Hydration Heaven och ansiktsrengöringen samt ansiktskrämen. Det är så häftigt att ha ett eget märke. Framförallt ett märke som är så bra att jag aldrig vill använda andra produkter! I höst släpps SPA-serien, ni kommer att älskmågra. (Hoppas jag) 🙂

201506271836768511

När vi var klara så hann jag med manikyr med gellack, detta blir mitt sommarlack.

20150627780877283

Till middag lagade Odd chicken Shawra. Eller ett försök till att vara det i alla fall. Vi åt det vid ett gatukök i gamla delen av Dubai och det var fantastiskt gott och vi har inte kunnat släppa wrapsen. Det är kycklingkebab med hackad gurka, koriander, rödlök, oregano och sallad. Tror vi i alla fall för vi har försökt att gissa oss till ingridienserna. Men det var väldigt gott. Någon som har koll?

Nu blir det räkningar och sedan fotboll för Odd. Jag ska fortsätta att packa för imorgon för då ska vi till huset vi har hyrt i Stavsnäs!

43
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00