Lördag i stan

Jag har haft en bra lördag, förutom en massa fix hemma så har vi tagit en promenad på stan och köpt lite saker, Odd behövde nya shorts, barnen behövde uv-dräkter i rätt storlek och jag behövde köpa nya Löwengrip Care & Color produkter.  Fastän det är mitt och Pingis bolag så kan vi inte bara ta produkter utan det ska förmånsbeskattas och för att slippa krångel köper jag från vårt lager eller från en av våra återförsäljare.  Jag brukar rotera återförsäljare för då får jag dessutom testa att vara kund och hur det fungerar med frakt och sånt. Både Apotea och Nordic Feel är väldigt snabba. Men idag blev det ett besök på Kronans Apotek. Jag gillar att hinna hälsa på personalen och svara på frågor om det finns några.

20150627305214293-1

Jag behövde nytt shampoo Long Lasting och hårinpackning Intense Care, ny deo Count On Me, håroljan Hydration Heaven och ansiktsrengöringen samt ansiktskrämen. Det är så häftigt att ha ett eget märke. Framförallt ett märke som är så bra att jag aldrig vill använda andra produkter! I höst släpps SPA-serien, ni kommer att älskmågra. (Hoppas jag) 🙂

201506271836768511

När vi var klara så hann jag med manikyr med gellack, detta blir mitt sommarlack.

20150627780877283

Till middag lagade Odd chicken Shawra. Eller ett försök till att vara det i alla fall. Vi åt det vid ett gatukök i gamla delen av Dubai och det var fantastiskt gott och vi har inte kunnat släppa wrapsen. Det är kycklingkebab med hackad gurka, koriander, rödlök, oregano och sallad. Tror vi i alla fall för vi har försökt att gissa oss till ingridienserna. Men det var väldigt gott. Någon som har koll?

Nu blir det räkningar och sedan fotboll för Odd. Jag ska fortsätta att packa för imorgon för då ska vi till huset vi har hyrt i Stavsnäs!

 1. Jag använder flera produkter från LCC, som shampoo och balsam och deo och har även tänkt testa ansiktserien nästa gång det är dags för påfyllnad i badrumsskåpet. Känns tryggt att produkterna är gjorda i Sverige och att man på något vis ”följt med” på resan. Dock blev jag väldigt besviken då jag testade er Body lotion, var parfym framkallade en jättestark doftallerig hos mig. Kan vanligtvis reagera på parfymer och andra starka medel, men har aldrig tidigare fått så stark reaktion på en lotion. Och doften satt kvar i kläder och dylikt dagen efter och fav besvär även då. Vet du om det är fler som reagerat på liknande sätt? Eller det kanske ör jag som just är extra känslig för något av doftämnena. Hoppas att ansiktsserien ska funka doftmässigt dock, håller tummarna för det!

 2. C skriver:

  Älskmågra? 😛 autocorrect?

 3. Minna skriver:

  Längtar jätte mycket tills spa serien kommer ut! Klickade hem ditt back to balance schampo och balsam innan, längtar tills de kommer hem 😀 Tack för din inspiration varje dag Bella 🙂

 4. Sofia skriver:

  Måste få ge lite feedback på dina produkter. Shampo och balsam long lasting har jag kört på nu ett bra tag och jag tycker dem är jättebra! Nu under sommaren så kör jag på shampo och balsam workout för jag tvättar håret oftare, svettas mer osv
  Inpackningen älskar jag! luktar så gott. Deon är också super, skall köpas igen snart! Och sist men inte minst din body lotion, gaaaah love it! längtar så till spa serien, behöver body butter på vintern 😉
  Du är så duktig! keep up the good work

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..