Han fick en egen!

Det regnade ute på Vindö idag igen så vi bestämde oss för att åka hem till stan och packa om och tvätta över helgen.  På söndag ska vi ju till huset vi hyrt i två veckor.  När vi kom hem väntade en Gillis-mössa, tusen tack han älskar den! Nu ska det tvättas och sedan kommer några vänner över på middag ikväll. Just de! Jag ska visa barnrummen också som Ida har ändrat 🙂

20150626896648151

 1. Emma skriver:

  Gullig mössa!
  Tänk bara på det att inte ha synliga namn på kläderna sen! Det är superviktigt. Finns fruktansvärda människor som vill andra och barn illa, och har barnet dessutom sitt namn på kläderna är det väldigt lätt att ropa på de vilket då kan leda till att barnet tror att de känner ens mamma eller pappa och följer med de….
  Fast det är ju en annan sak när han är så liten kanske.. Men i framtiden

  1. Ja verkligen! För barn med namn på kläderna blir kidnappade stup i kvarten här i Sverige!

  1. Frida skriver:

   Man kanske inte ens ska uttala sina barns namn högt när man är ute – ifall det är någon hemsk människa som vill barn illa som hör?

 2. Frida skriver:

  Kan man inte längre köpa long lastning big size? Eller var det bara så långt laget räckte?
  Så tråkigt för att mer än gärna beställt…

 3. Så himla fint och snällt när folk är snälla bara för att de kan. Jag blir glad av sånt!

 4. Hej.jag undrar varför man kan inte beställa se stora frisör flaskor med schampo o balsam längre?skulle inte erbjudanet va månaden ut?härlig blogg föresten

 5. Tycker att ert liv verkar en aning hysteriskt. Ni verkar inte kunna koppla av en endaste sekund trots att ni vill göra sken av att göra det. Och det här med hus, är inte det en nyck ni /bella/ har fått för sig. Ingen av er har någon erfarenhet av att bo i hus och jag tror faktiskt att ni båda är asfaltblommor, som efter ett kort tag kommer att ångra att ni lämnade er fina våning i stan.

  1. E skriver:

   Jaha?
   Dem kanska slappnar av mer än du tror när bella inte bloggar? Låt dom göra vad de vill!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..