ANNONS

Gillis rum

/

Förlåt för världens fördröjning på barnens rum men här kommer i alla fall Gillis:

P1010303

Såhär såg rummet ut innan Ida kom och hjälpte oss. Ett vanligt barnrum. Mitt önskemål till Ida var att rummet skulle vara lekvänligt. Alltså på riktigt inspirera till lek för ni vet att hela familjen gillar att leka.

Efter Idas magi:

P1030342

… Taadaa! Verkligen ett lekrum. Här finns det MASSOR att göra. Jag blev helt tårögd när vi öppnade dörren. Jag stod och titta länge länge på allt för att det var så mycket att ta in. Gillis, han sprang däremot in och började greja direkt på den mjuka mattan från Ellos.

P1030330

Låt mig visa er runt kära läsare. I denna hörna har vi pysselhörnan. Bord och stolar från Kid Kraft. .. Här kan man måla med kritor i en av målarböckerna eller varför inte måla med färg. Eller så kan man klä ut sig till en katt eller ett lejon (från Oskar & Ellen). Tavlorna är ifrån NW design.

P1030329

Hyllor från Sebra, himla fina. Bilen är ifrån Audis showroom. Gissa om han älskar den.

P1030331

Andra hörnan av rummet. Svamplampa från Heico och blåa låda från Färg & Form. På väggen hänger en sångpåse från Oskar och Ellen. Ida skrev också ut alla texter så att vi kan sjunga med. I sångpåsen är det små gosedjur och så tar man upp en och så sjunger man den låten. Gillis förskola gör så, kul att kunna sjunga samma sånger! Just nu är det mycket med Krokodilen.

P1030334

Välkomna till Gillis café! Här finns det mycket gott att äta 🙂

P1030337

Vimplar från Gullunge design på rullgardinen, det hade jag aldrig kommit på själv!

P1030341

Här kan Gillis ta betalt med kort eller kontanter från Hape Toys, servera kakor från JaBaDaBaDo eller en kopp espresso från Hape Toys (älskar den!). Glassarna är också så himla söta. Under bänken är det grönsaker och annan mat i tygkorgar som kan han tillaga i köket. Han har även ett förkläde, kockhatt och grytvante från JaBaDaBaDo

P1030340

Ett fantastiskt litet café/kök. Gillis är med och lagar middag med Odd varje kväll och tycker att det är väldigt roligt och han älskar att stå och greja här i sitt egna rum varenda dag. Jag får lyxen att sitta ner på en stol och bli bjuden på kaffe och bröd från brödrosten varje dag. Gillis älskar sina bilar men det här har blivit ett bra lekkomplement. Här får vi använda fantasin och leka tillsammans hela familjen, det är så mysigt. Alla länkar har jag fått från Ida men om ni undrar var hon har köpt något som jag missat att skriva så kan ni maila henne här på info@idainreder.se. Imorgon kommer Sallys rum!

67
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00