ANNONS

Lip Balm

/

Äntligen är mitt lip balm här! Vi har jobbat med det sedan 2013. Det är helt sjukt vad ett läppbalsam kan ta tid. Det är ju inte direkt heltid men många vändor från fabriken så att det ska bli så bra som jag har velat ha det. Jag trodde att läppbalsamet skulle bli vår enklaste produktion hittills men snarare tvärt om.

lipbalm_2_LOWHRES_blänk

Man är ju verkligen kräsen med de man har på läpparna. Det ska mjukgöra ordentligt , göra läpparna fina (se fylligare ut utan något aktivt) och inte lägga sig som en hinna. Dessutom ville jag ha spf 15 i för jag tycker att solskydd är jätteviktigt och just läpparna glömmer många och dom som har spf i sig blir man ofta vit av på läpparna och det är bara snyggt om man är i en skidbacke. Hur som helst nu är den äntligen här och jag ska ta en bild senare på hur mina läppar ser ut efter användning. 🙂

IMG_4684

Ni hittar Mad On Moisture hos Nordicfeel och vår webshop. Det går även att hitta vårt lip balm hos Apotea, där får man 10% rabatt om ni uppger koden: sommarrea, beställer man innan 15:00 får man leveransen redan samma dag inom Stockholm och koden gäller tills på Tisdag. 

71
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00