Lip Balm

Äntligen är mitt lip balm här! Vi har jobbat med det sedan 2013. Det är helt sjukt vad ett läppbalsam kan ta tid. Det är ju inte direkt heltid men många vändor från fabriken så att det ska bli så bra som jag har velat ha det. Jag trodde att läppbalsamet skulle bli vår enklaste produktion hittills men snarare tvärt om.

lipbalm_2_LOWHRES_blänk

Man är ju verkligen kräsen med de man har på läpparna. Det ska mjukgöra ordentligt , göra läpparna fina (se fylligare ut utan något aktivt) och inte lägga sig som en hinna. Dessutom ville jag ha spf 15 i för jag tycker att solskydd är jätteviktigt och just läpparna glömmer många och dom som har spf i sig blir man ofta vit av på läpparna och det är bara snyggt om man är i en skidbacke. Hur som helst nu är den äntligen här och jag ska ta en bild senare på hur mina läppar ser ut efter användning. 🙂

IMG_4684

Ni hittar Mad On Moisture hos Nordicfeel och vår webshop. Det går även att hitta vårt lip balm hos Apotea, där får man 10% rabatt om ni uppger koden: sommarrea, beställer man innan 15:00 får man leveransen redan samma dag inom Stockholm och koden gäller tills på Tisdag. 

  1. Lollo skriver:

    Hej! Jag har en blogg och jag skulle bli jätte glad om ni kikade in på den! lollobloggar.wordpress.com
    Spännande med ett nytt läppbalsam!

  2. Andrea skriver:

    Ser verkligen fint ut! Jag använder deodoranten från din serie och jag måste säga att det är den absolut bästa deon jag haft! Mvh/Andrea

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..