Mamma aj!

Det hände en incident nyss. Jag skulle ta upp brödrosten ur ett skåp och när jag reste mig upp så slog jag i huvudet så hårt att jag skrek till och kände en tår tränga sig ur kanalen. Hur som helst så satt Gillis i sin stol och såg på mig med stora ögon och sedan började han blåsa med munnen och ville blåsa där det gjorde ont. Efter det har han pekat på sitt huvud och sagt ” mamma aj” och pekat mot skåpet där jag slog i och nickat. Han har hållit på så i två timmar nu, det måste varit rätt dramatiskt I hans värld. Att mammor också kan göra illa sig! Plutt.

201506241836768511-1_resized_1

  1. J skriver:

    Haha ååh vad gulligt! Min son är kanske 1 månad äldre eller yngre än din och han har också börjat med sånt där för några veckor sen. Fast han ska inte blåsa han ska hämta plåster. 🙂 Så skönt att de nu kan säga var de har ont!

  2. Love skriver:

    Jag undrar verkligen hur dessa barn kommer må över att hela deras uppväxt med alla delar av den existerar i en cybervärld….men juste, så länge inte deras ansikte visas.

  3. Men sötisen då…han ville ju blåsa på dig som du gör på honom…blåsa, pussa och göra så att det onda försvinner…så sött!

  4. Ida skriver:

    När jag var typ 4 år brände min mamma sig när hon kokade knäck. Hon skrek till och grät några tårar typ. Jag var ledsen i flera dagar efter det, och det har verkligen etsat sig fast i mitt minne. Jag är nu 30+ men kommer ihåg det som om det vore igår!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..