ANNONS

Underbart

/

Jag har knappt någon mottagning här och det är faktiskt underbart. För vissa kanske det hade varit stressade att inte kunna uppdatera flödena eller bloggen lika mycket men jag njuter faktiskt av det. Jag tror att ni också tillåter mig lite semester, vad säger ni?

Idag har det varit rätt mulet så vi har storhandlat i Gustavsberg, gått på promenad och umgåtts i huset. Mitt vanliga kli i kroppen är som bortblåst. Det enda jag vill är att sitta hela familjen i soffan och kramas. Vara nära. Jag älskar min familj så mycket. Det är något speciellt med att titta Odd i ögonen och tänka ”Tänk att vi kunde skapa dessa två”. Det är så stort.

11541144_10205908873753275_683128418_n

Vi är på Vindö till helgen och sedan väntar huset vi hyrt i Stavsnäs i två veckor och sedan blir det Falkenberg och Ystad. Fantastiskt semester!

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00