Underbart

Jag har knappt någon mottagning här och det är faktiskt underbart. För vissa kanske det hade varit stressade att inte kunna uppdatera flödena eller bloggen lika mycket men jag njuter faktiskt av det. Jag tror att ni också tillåter mig lite semester, vad säger ni?

Idag har det varit rätt mulet så vi har storhandlat i Gustavsberg, gått på promenad och umgåtts i huset. Mitt vanliga kli i kroppen är som bortblåst. Det enda jag vill är att sitta hela familjen i soffan och kramas. Vara nära. Jag älskar min familj så mycket. Det är något speciellt med att titta Odd i ögonen och tänka ”Tänk att vi kunde skapa dessa två”. Det är så stort.

11541144_10205908873753275_683128418_n

Vi är på Vindö till helgen och sedan väntar huset vi hyrt i Stavsnäs i två veckor och sedan blir det Falkenberg och Ystad. Fantastiskt semester!

 1. beate skriver:

  Underbart underbara familje

 2. Jenny skriver:

  Passa på att ät på Motorverkstan, det är en supermysig restaurang som har egen brygga vid vattnet, ligger vid djurönäset. 🙂

 3. lina skriver:

  Du hittar nog bara på att det inte finns någon täckning. Finns ju inga sådana platser längre. Varför inte bara skriva ut att du vill ha ledigt från bloggen? Det är ju helt ok som förklaring.

  1. A skriver:

   Haha vad snackar du om? Finns väldigt många sånna platser! Har man dessutom tre så förlorar man täckning överallt.

  1. Emma W skriver:

   Haha, det finns det väl visst. Finns massor med ställen med sämre eller obefintlig täckning. Kan ju skilja en del mellan olika mobiloperatörer också…

   1. Anna skriver:

    Jo, fast sen skriver hon ju hur hon tittar på streamad tv med Odd, så nåt slags internet har de ju. Fast B har ju helt rätt i att få ta bloggsemester oavsett nät! Jag beundrar henne för hennes driv och engagemang, men det är ju helt ok att behöva en paus.

 4. Adidas skriver:

  Gillar du Adidas så kika in 🙂 Lagt upp tips på nya snygga träningskläder 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..