ANNONS

Twistshake

/

Som så många andra barn dricker Gillis välling innan han ska gå och lägga sig, ibland även under natten. Alla föräldrar vet hur det är att göra välling helt sömndrucken, man vill helst göra det så snabbt som möjligt för att kunna gå och lägga sig igen, men innan man kan göra det ska välling mätas upp, värmas, röras om (undvika klumpar). Det blir alltid kladdigt och tar alltid längre tid än vad man hade tänkt sig.

Därför blev jag superglad att jag fick nys om nappflaskan från Twistshake med denna slipper man allt kladd med skedar då mixernätet i flaskan löser upp klumparna som vanligtvis uppkommer. Den finns i flera olika storlekar, anpassade för barn i olika åldrar som helt enkelt behöver olika mycket vätska, här hemma har Gillis en större och Sally en mindre (som kommer komma till användning när hon blir lite äldre). Dessa får alltid följa med ut på promenad, jag brukar ladda den lilla portionsbehållaren som tillhör med välling innan vi går ut så det är lätt att göra iordning väl ute, mycket mer hygieniskt.

I början störde jag mig på att flaskan var lite smalare än vanligt men sen insåg jag varför – det är ju inte jag som ska använda och hålla i den, det är ju Gillis! För honom är det mycket lättare att greppa en smalare flaska. Det finns en hel uppsjö av nappflaskor att välja mellan, men ingen som har sett till både föräldrar och barns behov, det går verkligen mitt entreprenörs-jag igång på.

11121044_10205898824582052_1592315012_n

Försökte få med flaskans alla delar när jag fotade hemma i köket. En flaska består av: ett mixernät, flaskan själv, en liten burk anpassad för välling/ersättning eller varför inte russin och sist men inte minst ett lock (inte alls en självklarhet). För fler bilder kolla in Twistshakebaby på Instagram.

11324183_10205898824422048_1404957360_n

Mixernätet är min absoluta favoritdel, gör processen ”göra välling” så mycket lättare – Värm vatten, tillsätt pulver och .. shake.

I samarbete med Twistshake.

113
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00