ANNONS

Sommarläsning

/

I vanliga fall så är det en stor grej för mig att välja semesterns läsning. Jag brukar tänka som en lösgodispåse, att jag blandar innehållet för att få det så lyckat som möjligt utan att tröttna. En bestseller-roman (vecka 32 släpps boken om Grey!!), en spännande biografi, ibland en deckare, en chic lit och definitivt en bok med udda fakta beroende på vad jag snöat in mig på (nu hade det varit om amish/mennoniter i och med ett avsnitt från senaste OITNB, förra sommaren var det mycket om pararella universum, älskar Max Tegmark). Men i år GLÖMDE jag dels att köpa böcker inför semestern men också att ta med några överhuvudtaget hemifrån. Det är inte likt mig för fem öre. Det måste ha något att göra med stressen att packa med två barn och oroa mig för att ha med alltifrån nässug till alla favorit leksaksbilar.

Hur som helst,  i år fick jag köpa min sommarläsning (bok nummer 1) på ICA Djurö. En klassiker, Kinsella kan inte bli fel i skuggan ändå:

201506221836768511-1

Första boken är min favorit-barnbok av Jan Lööf som vi läser på kvällarna här. Nu ska Gillis snart sova middag och sedan ska vi lägga i båten, roligt!

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00