Första turen

Vi var rädda för att vi skulle vara inne hela veckan på Vindö på grund av regn men så verkar det ha vänt. Idag så hämtade Odd båten för säsongen och hämtade upp oss vid bryggan och så åkte vi iväg och tankade och åt glass. Gillis fick sitta lite i Odds knä och herregud så kul han hade åt att ”få köra båten”. Jag har haft en målbild i huvudet där Odd och jag är ute just i skärgården med våra barn och äntligen så upplevde vi det. Dock somnade båda barnen rätt fort (båtar och barns sömn alltså) så Odd och jag fick njuta själva. Otroligt mysig dag. Får se om vi tar oss till Sandhamn eller Strömma för lunch i veckan.

2015062230881924-1

Odd och Gillis hämtade upp mig och Sally vid bryggan.

20150622780877283-1

Barnflytvästarna är så otroligt söta! Mina shorts är ifrån Lindex. Solglasögonen har ni frågat om men jag minns tyvärr inte, från någon kedja tror jag för länge sedan.

 1. J skriver:

  Åk och ät på Bullandö Krog, fantastisk mat! Ligger precis vid Djuröbron.

 2. Anna skriver:

  Tack fina du för du besökte min blogg 🙂

 3. Tips! Åk och ät på Bullandö krog som ligger nära Djuröbron (fast på Värmdölandet). Mkt mysigare än Strömma 🙂

 4. HEJ!
  Kolla in min blogg!
  nouw.com/claudia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..