ANNONS
/

Sorry för dålig uppdatering idag! Vi har varit i huset som vi troligtvis köper. Helt otroligt. Det som är kvar är att skicka dit en besiktningsman. Ägarna gjorde en besiktning nyligen men vi behöver ha en egen. Om den nya besiktningsomgången inte visar något nytt drastiskt så blir huset vårt. Alltså. Det känns så overkligt. Inflyttning är inte förrens i höst så det dröjer men det gör ingenting, då har vi gott om tid att sälja vår lägenhet och fundera på hur vi ska renovera/inreda huset.

Det som känns så bra är att vi har varit i huset både igår och idag i flera timmar och gått igenom allt. Värme, grunden, trädgården, poolen etc för att få en bättre bild av allt. Vad som krävs av oss och så. Det känns också tryggt att umgås med ägarna som är en barnfamilj och inte bara höra information från mäklaren. Om allt går som det ska så ”godkänner” nya besiktningsmannen huset och så skriver vi kontrakt under veckan som kommer. Men mycket kan hända under tiden så vi har is i magen. Därav inga bilder eller beskrivningar av huset. Men håll gärna tummarna åt oss! Nervöst.

20150531-978315660

Titta vad Ida kom med idag, vackert tidningsställ från Berghammar. Många undrar säkert varför vi väljer att anlita inredningshjälp nu när vi drömmer om hus och svaret är att först och främst så har målet vara att hitta ett hus innan nästa vår men tills dess vill vi bo så fint det går. För de andra så blir lägenheten fin inför fotografering och visning när vi väl hittar drömhuset och det är ju viktigt och för det tredje så köper Ida bara möbler som kan följa med till ett nytt boende. Det enda är väl gardiner och sånt som kanske får ett annat mått och det kan man väl leva med att köpa om. Den 9 juni sker ”förvandlingen” av vår lägenhet och det ska ni såklart få se, Ida är så duktig och kommer få hjälpa oss med huset också.

75
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00