Nu är vi nära…

Sorry för dålig uppdatering idag! Vi har varit i huset som vi troligtvis köper. Helt otroligt. Det som är kvar är att skicka dit en besiktningsman. Ägarna gjorde en besiktning nyligen men vi behöver ha en egen. Om den nya besiktningsomgången inte visar något nytt drastiskt så blir huset vårt. Alltså. Det känns så overkligt. Inflyttning är inte förrens i höst så det dröjer men det gör ingenting, då har vi gott om tid att sälja vår lägenhet och fundera på hur vi ska renovera/inreda huset.

Det som känns så bra är att vi har varit i huset både igår och idag i flera timmar och gått igenom allt. Värme, grunden, trädgården, poolen etc för att få en bättre bild av allt. Vad som krävs av oss och så. Det känns också tryggt att umgås med ägarna som är en barnfamilj och inte bara höra information från mäklaren. Om allt går som det ska så ”godkänner” nya besiktningsmannen huset och så skriver vi kontrakt under veckan som kommer. Men mycket kan hända under tiden så vi har is i magen. Därav inga bilder eller beskrivningar av huset. Men håll gärna tummarna åt oss! Nervöst.

20150531-978315660

Titta vad Ida kom med idag, vackert tidningsställ från Berghammar. Många undrar säkert varför vi väljer att anlita inredningshjälp nu när vi drömmer om hus och svaret är att först och främst så har målet vara att hitta ett hus innan nästa vår men tills dess vill vi bo så fint det går. För de andra så blir lägenheten fin inför fotografering och visning när vi väl hittar drömhuset och det är ju viktigt och för det tredje så köper Ida bara möbler som kan följa med till ett nytt boende. Det enda är väl gardiner och sånt som kanske får ett annat mått och det kan man väl leva med att köpa om. Den 9 juni sker ”förvandlingen” av vår lägenhet och det ska ni såklart få se, Ida är så duktig och kommer få hjälpa oss med huset också.

 1. Nala skriver:

  Hej!

  Jag har läst din blogg ett tag nu och tycker verkligen att du inspirerar. Som så många andra bloggare har jag läst att även du får elaka kommentarer från avundsjuka människor. Därför tycker jag att du ska vara försiktig med att lägga ut bilder på huset ni ska köpa och i vilket område det ligger. Det finns gott om psykfall och man är så mycket mer utsatt när man bor i hus. Men ni gör helt rätt som ska flytta till hus. Det är det bästa för barnen. Vi funderar oxå på hus snart 🙂
  / N

 2. Spana in mina bilder från Berlin och på hollywoodskådisen Sharon Stone på bloggen! 🙂

 3. Amanda skriver:

  Vad roligt och spännande! 🙂
  P.S Besök gärna min nya blogg!

 4. Jonna skriver:

  Hej Bella! Håller tummarna för att allt går bra med huset!

  En sak jag tänkt på, när du länkar till något på din blogg så skulle det vara bra om den sidan öppnades i ett nytt fönster. Då slipper man ”tappa bort sig” från din sida där man läste. Jag går in med några dagars mellanrum och läser ofta flera sidor åt gången, det skulle vara smidigare om man inte behövde växla tillbaka och skrolla runt för att hitta där man var. En tanke bara 🙂

  Kram

  1. Det är upp till användaren. Du kan ställa in i din webbläsare att klick på länkar ska öppnas i ny flik. Annars håll inne ctrl när du trycker på en länk. Vid mobil så är det long press och välj att det ska öppnas i ny flik.

 5. Elle skriver:

  Men vad roligt för er!
  Hoppas allt går bra, och är det smågrejer så är det ju lika bra att få reda på dem direkt så att man kan åtgärda dem i så fall.

  Håller alla tummar att ni kan skriva på i veckan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..