ANNONS

Mammas dag

/

Mors dag! Jag blev väckt av Gillis som tog mig i handen och drog mig till köket och där väntade frukost. Det fanns även en bukett rosor och en teckning från Gillis. Blev rörd. Ni som har äldre barn, tröttnar man på teckningar i framtiden eller fortsätter hjärtat att ta ett skutt?

20150531-1286835748

Efter det har vi hängt i soffan, jag har gett Sally mat och så har vi hört sagor på paddan. Vi gillar Stadens hjältar-apparna, där kan man få deras böcker upplästa. Perfekt om man har händerna fulla med lillasyster.

20150531-192035762

Idag ska vi tillbaka till huset! Det är ingen vanlig visning utan vi träffar ägarna direkt igen. Jag drömde förresten en mardröm om huset. Ägarna sa nämligen igår att träden gav så mycket äpplen att dom inte visste vad dom skulle göra av dom (förvisso ett lyxproblem) men ändå vaknade jag upp orolig av vad vi ska göra av alla äpplen. Hur sköter man äppelträd egentligen? Eller står dom där och klarar sig själva? Som sagt, alla möjliga tankar dyker upp och skrämmer inför husköp. Men vi ska nog lära oss.

Eller köra det klassiska ordspråket ”Det man inte har i händiga fingrar får man ha i ett rejält bankkonto” Typ.

91
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00