Vintergatan 1B

Snacka om att det blev kortslutning i min hjärna nyss jag hade både Sally och Gillis i min famn samtidigt som Vintergatan 1B började på tv:n. Det var liksom mitt favoritprogram som barn (var kär i Glenn och gick runt och sa Fem fem fem hela tiden). Helt plötsligt var jag tillbaka som 10 åring och hade väntat i timmar på att de skulle börja (sommarlovsmorgon) andra sekunden inser jag att jag ammar ena mitt barn. Mental krock! Det är väl så det blir man har speedat på sitt liv … Eller att SVT aldrig uppdaterar sina barnprogram. Hmm.

20150530-701347199

När får ni krockar mellan er barndom och egna barn?

 

 1. Ååh, älskade Vintergatan!

 2. jess skriver:

  Kommer någon ihåg Salve och Mormors magiska vind då? Också sommarlovsprogram.

  1. My skriver:

   Åh ja! Skulle älska att se repriser på dem 😀

   1. jess skriver:

    Ja, eller hur! 🙂

 3. Alice skriver:

  Minns att min lärare på gymnasiet sa att man bli händig när man skaffar hus. Har alltid känt att jag har 0 koll på allt sånt där, typ sätta upp hyllor och grejer. Så ni kan nog vara lugna, ni lär er när ni skaffar huset.

 4. R skriver:

  Glöm inte bort att ge dom vitamindropparna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..