Vårt hus?

Vi är lite pirriga här hemma, jag tror nämligen att vi ska titta på vårt blivande hus idag. Okej, det är ju inte första gången jag får den känslan men denna gång är det starkare. Det var faktiskt en av er läsare som tipsade mig om huset. En granne till henne skulle sälja så jag ringde ägaren och fick en bild på huset och blev kär. Idag ska vi hem till familjen och kika. Jag får en positiv klump i magen av det och börjar svettas under armarna bokstavligt talat (alltså hur länge ska man amnings-svettas egentligen?!). Om det är drömhuset så väntar en sådan stor process vilket är läskigt men också oerhört roligt. Puh. Nu börjar tusen tankar snurra och det är så typiskt mig. Påminner mig själv att vi inte ens har klivit innanför dörren än….

En av er läsare skrev för någon vecka sedan  ”Glöm inte att du alltid kan renovera om ett kök eller måla huset i en annan färg. Det enda ni inte kan göra är att ändra på läget”. Dom orden har varit med mig efter det. Tack!

20150530-978315660

Morgonens andra kaffe. Jag måste få skryta lite om min hy. Jag har ju alltid haft acne men min hy har verkligen blivit fin på senare tid. Kan det vara att jag inte är gravid längre? Blir äldre? Jag använder Löwengrip Care & Colors ansiktsserie. Skrubben Purify My Skin har verkligen blivit en favorit. Porerna drar ihop sig ordentligt.

 

 1. kim skriver:

  Du är jättefin!!

 2. Anneli skriver:

  Tack för en fin sida! Trenden att äta glutenfritt växer och folk som slutar äta gluten och ibland även mejeriprodukter mår i regel mycket bättre. För ca 2 år sedan sökte jag på nätet för min fibromyalgi, ledvärk och min mage som krånglat så länge jag minns och hittade en blogg som relaterade till mina besvär, och där fanns även böcker av Michael Håkansson som heter ”gluten och mjölk-källan till moderna sjukdomar” och handlade om gluten. Jag köpte dessa (kan verkligen rekommendera dem) och efter att läst dem slutade jag med först gluten och sen mejeriprodukter och idag mår jag toppen. Här är en länk till författarens blogg som är ganska välbesökt: http://gluten-celiaki.blogspot.se/

 3. Mona skriver:

  Är inte i din ålder,men uppskattar din blogg.
  Så befriande att läsa om en ung person som
  vågar ta chanser och inte ber om ursäkt
  för att hon existerar.
  Tänk om jag haft ditt självförtroende Bella.
  Då hade mycket varit annorlunda.
  Bella två saker som blev bra med att bli äldre
  var att min hemska acne försvann och
  att jag blev kvitt min migrän.
  Migrän dyker bara upp numera om jag blir extremt
  stressad eller dricker vin. undviker jag dessa två
  så mår jag bra.Tidigare hade jag migrän minst
  en gång i veckan.Att slippa mensen gjorde
  underverk. Lycka till Bella,

 4. Freddi skriver:

  Hej Isabella!
  Jag bara undrar varför ni inte tittar på hus i Danderyd?

  kram!

 5. Hej Isabella,
  Blir så nyfiken och vill prova dina produkter. Har alltid haft dålig hy och framförallt torr hud. Kan du tipsa om vilka av dina produkter som är bra att börja med?. Ansiktstvätt som tar bort sminket, peeling, ansiktsvatten och ansiktskräm. Har du även en ögonkräm?. Undrar Paulina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..