ANNONS

Vårt hus?

/

Vi är lite pirriga här hemma, jag tror nämligen att vi ska titta på vårt blivande hus idag. Okej, det är ju inte första gången jag får den känslan men denna gång är det starkare. Det var faktiskt en av er läsare som tipsade mig om huset. En granne till henne skulle sälja så jag ringde ägaren och fick en bild på huset och blev kär. Idag ska vi hem till familjen och kika. Jag får en positiv klump i magen av det och börjar svettas under armarna bokstavligt talat (alltså hur länge ska man amnings-svettas egentligen?!). Om det är drömhuset så väntar en sådan stor process vilket är läskigt men också oerhört roligt. Puh. Nu börjar tusen tankar snurra och det är så typiskt mig. Påminner mig själv att vi inte ens har klivit innanför dörren än….

En av er läsare skrev för någon vecka sedan  ”Glöm inte att du alltid kan renovera om ett kök eller måla huset i en annan färg. Det enda ni inte kan göra är att ändra på läget”. Dom orden har varit med mig efter det. Tack!

20150530-978315660

Morgonens andra kaffe. Jag måste få skryta lite om min hy. Jag har ju alltid haft acne men min hy har verkligen blivit fin på senare tid. Kan det vara att jag inte är gravid längre? Blir äldre? Jag använder Löwengrip Care & Colors ansiktsserie. Skrubben Purify My Skin har verkligen blivit en favorit. Porerna drar ihop sig ordentligt.

58
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00