Sommarfest

Jag har gråten i halsen. Gillis har nämligen avslutning på hans förskola idag. Eller snarare sommarfest för de flesta inlusive honom går till midsommar innan han är ledig till augusti men idag ska barnen sjunga visor som dom har övat på och ha vernissage för deras teckningar. Alltså åh. Alla föräldrar ska ha med sig fika för knytkalas ute på gården och så har vi samlat ihop pengar för presenter till förskolelärarna. Så himla kul! Och stort att vara med om. Gillis fick skjorta och jeans på sig dagen till ära (båda från Lindex). Han kände sig så fin!

20150529-1721308111-1

 

 1. Varför läser ni hennes blogg om ni stör er så. Vissa inlägg är så otrevliga. Som att skapa osämja. Men hoppas inte hon bryr sig.

 2. Måste du fota ryggar? Det är ungefär lika intressant som att gå på en föreläsning där föreläsaren hela tiden står med ryggen mot publiken…

  1. Lisa skriver:

   Måste du kommentera så dumma kommentarer? Det är ungefär lika roligt som att sätta sig och läsa telefonkatalogen…

 3. A-L skriver:

  Ursäkta pråkpolisen här. Jag fastnar alltid på när det blir fel pronomen det låter så fel i mig att det gör ont!. Gillis har nämligen avslutning på SIN förskola idag. ha vernissage för SINA teckningar!

 4. Carin skriver:

  ”Traditionellt syftar sin, sitt, sina på subjektet i samma sats, han hämtade sin väska, medan hans, hennes, dess, deras syftar på led utanför satsen, han hämtade hans väska, det vill säga någon annans väska.”

  Är detta så vårt att förstå?

  Du har ”skrivit” böcker men kan inte svensk grammatik.

  1. malin skriver:

   ”så svårt”

   tydligen är det inte helt lätt med det svenska språket, inte ens för språknazister.

   1. Emmy skriver:

    Fast det där var ju ett stavfel? Är vel inte riktigt samma sak.

  1. Ewa skriver:

   ”Så vårt att förstå?”

   Nu förstår jag inte alls Carin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..