ANNONS

Sallys hår

/

Jag undrar vad som kommer att hända med Sally hår, det kan verkligen gå åt alla håll känner jag. Som ni vet så var jag kolsvart i håret när jag kom ut och när jag var åtta månader hade jag blont hår så det blev en tydlig kant (dåtidens hombre hehe). Odd och alla hans syskon var nästan vithåriga som barn. Så vi är alltså två föräldrar med blonda gener men Gillis är cendre och nu försöker jag klura ut hur Sally hår blir. Båda barnen blev förresten blåögda trots att jag har gröna ögon.

20150528-1638517246

20150529-1286835748-1

Ena delen på huvudet är mer mörk och andra delen ser det ut som om det växer blonda hårstrån under? Men hon kan lika gärna bli brunett och med lockar för det börjar bli lite lockigt vid topparna. Himla spännande. Det är verkligen häftigt att våra barn är 50% av oss var. Varje dag upptäcker jag något som påminner om Odd eller mig hos Gillis och Sally. Gillis viftar med sin vänstra fot varje gång han äter något som är riktigt gott, det kommer helt klart från mig. Kanske inte direkt det bästa man kan ge sitt barn i arv, man blir ofta avslöjad när något  är mumsigt 🙂

68
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00