ANNONS

Förskolefest

/

Sommarfesten på Gillis förskola var lika mysig som jag hade tänkt mig. Vi fick se målningar som Gillis hade gjort, svårtolkade men det tycker jag i och för sig att alla tavlor är. Mycket lila i alla fall. Barnen satt sedan i en stor ring på gården och sjöng sånger, Gillis stod i ringen första sången men sedan drog han till sandlådan. Odd läste mina tankar och sa ”stå kvar här och sjung du jag hänger på honom”, vi var ju mitt inne i Idas sommarvisa! Sedan blev det fika med alla föräldrar och mer lek. Sally fick köra One idag. Den låg under vagnen och var smidig att dra på när hon vaknade under firandet.

20150529-192035762

20150529-978315660

Kofta Veronica Virta och jeans NYDJ.

Jag måste bara säga att jag älskar vardagen med barn. Visst allt är lite kladdigt eller smuligt här hemma,  jag hinner inte alltid med mig själv och ofta rinner svetten längs ryggen av hektiska situationer. Men det gör inget. Familjelivet var mer passande än vad jag trodde. Nu blir de middag till Gillis sedan hoppas Odd och jag att kunna äta på balkongen om solen fortfarande är framme, mysigt!  Jag ska förresten besvara fler frågor så fort jag hinner. Har inte glömt bort!

47
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00