ANNONS

Tre år

/

Firandet av tre år tillsammans blev inte direkt med pompa och ståt (skriver man så? Det låter bättre när man säger det) utan middag hemma och vår favorutserie. Odd fick en flaska whisky och jag fick presentkort på manikyr och pedikyr, perfekt! Det gör verkligen inget att vi inte kan klä upp oss och gå ut och fira just nu. Att få luta huvudet mot Odds axel och ha bebis i famnen räcker gott och väl. För tre år sedan Idag satt vi på Grand Central och åt middag, innan desserten kom in så frågade Odd om vi skulle bli tillsammans och när jag sa ja så ringde han sin bästa vän och sa att vi var ihop.  Herregud så jag skrattar när jag tänker på det.  Minns att jag tänkte att vi liksom inte var nio år längre men samtidigt gjorde det mig glad. Odd och jag gläds stort åt det mesta i livet, allt kan bli wow i våra ögon. Senast var det ikväll då vi blev lyriska över mozzarella-sticks ”Tänk att de kan vara så goda trots halvfabrikat”. Så typiskt oss. Jag älskar dig!

wpid-20150516_212937

23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00