Odd prankas

God morgon!

Jag ska sätta mig och börja svara på frågestunden, får se hur många frågor Sally tillåter men gör ett försök. Tänkte under tiden visa er ett klipp där Odds kollegor blåser honom. Dom låtsas träffa en musikvideoproducent och det hela spårar ut. Är imponerad över hur Odd behåller lugnet. Jag hade flippat ut och gått därifrån. Se det, jag skrattar så jag gråter 🙂

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SIOBZfVfEs4″ height=”340″]

 1. Karin skriver:

  Tycker Odd borde sluta snusa av hänsyn till dig, och barnen förstås. Eftersom du avskyr det är det väldigt egoistiskt att fortsätta. Hoppas han skärper sig! Du är värd bättre!

 2. Hahaha!! Sjukt kul! Längtar till nästa avsnitt! 😀

 3. Lovisa skriver:

  Men gud va uppenbart. Haha, han är ju inte prankad på långa vägar, men ramboskådisen va ju rätt kul, men de andra var ju inga skådespelartalanger. Uppgjort o stageat. alltså det är så amatörmässigt gjort… men kul att Odd kör sin grej!

 4. Hanna skriver:

  Hahaha! Jag kan säga att jag är kräsen när det kommer till humor, men detta var så roligt att jag till och med fick tårar i ögonen av skratt! 😀 Härliga Odd & hans team! 😀

 5. J skriver:

  HAHA!! Fan det där var lite för kul! xD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..