Irrat runt

Jag vet inte om någon av er känner igen er men idag har jag bara irrat runt med Sally i vagnen. Tanken var att gå ut och njuta av solen och göra några ärenden men ute fick jag hjärnsläpp. Tog några jobbsamtal medan jag funderade på vad det var jag skulle göra egentligen, köpte sedan med mig lunch och tänkte äta den på en bänk i solen men så fort jag satt mig ner vaknade Sally. Lät lunchen ligga i påsen och tog ett varv till runt Vasaparken för att få henne att somna om men då glömde jag att jag hade köpt lunch och gjorde mina ärenden (posten/apoteket/amningspads/present) istället. Kom sedan på att jag var hungrig och insåg då att jag hade lunch i vagn som väntade. Sedan insåg jag att jag hade glömt min astmamedicin på apoteket och fick gå tillbaka. Alltså två timmar utan varken kvalitetstid med en bok på en bänk, en vettig promenad eller mathandling. Nu är jag hemma igen och laddar om  (ammar) inför att komma ut igen och hämta Gillis och sedan handla/parkhäng. Snacka om en helt värdelös stund ute. Är det de som är amningshjärna?!

20150528-1721308111

 

Dagens höjdpunkt var smoothin efter min lunch!

  1. Helt klart amningshjärnan! Så glad över att den tiden är över så min redan förvirrade hjärna slapp vara putsväck totalt! 😀 Du gör det bra som jobbar samtidigt som du ammar… Skulle nog själv publicera ca likadana inlägg bara för jag hade glömt att jag redan publicerat de andra. 😉

  2. Leila skriver:

    Hahahaha! Jag är också en riktigt glömsk människa, har börjat äta omega3 och det har hjälp något oerhört! Jag undrar vad som händer när jag får barn då! 🙂

  3. Du är så duktig att du gick ut, förstår inte hur andra morsor har tid för drama och du är tvåbarnsmamma ???

  4. Hannah skriver:

    Ser jättegott ut! Enjoy

  5. Har gjort massa knäppt nu när jag ammar, skulle frysa in bröstmjölk men det hamnade i ugnen istället, saker i chipspåse var också en sak som hände titt som tätt, väldigt ifta var det snorsugen som hamnade där. känner mig allmänt förvirrad nu under amningen men det var värst dom första månaderna 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..