ANNONS

Irrat runt

/

Jag vet inte om någon av er känner igen er men idag har jag bara irrat runt med Sally i vagnen. Tanken var att gå ut och njuta av solen och göra några ärenden men ute fick jag hjärnsläpp. Tog några jobbsamtal medan jag funderade på vad det var jag skulle göra egentligen, köpte sedan med mig lunch och tänkte äta den på en bänk i solen men så fort jag satt mig ner vaknade Sally. Lät lunchen ligga i påsen och tog ett varv till runt Vasaparken för att få henne att somna om men då glömde jag att jag hade köpt lunch och gjorde mina ärenden (posten/apoteket/amningspads/present) istället. Kom sedan på att jag var hungrig och insåg då att jag hade lunch i vagn som väntade. Sedan insåg jag att jag hade glömt min astmamedicin på apoteket och fick gå tillbaka. Alltså två timmar utan varken kvalitetstid med en bok på en bänk, en vettig promenad eller mathandling. Nu är jag hemma igen och laddar om  (ammar) inför att komma ut igen och hämta Gillis och sedan handla/parkhäng. Snacka om en helt värdelös stund ute. Är det de som är amningshjärna?!

20150528-1721308111

Dagens höjdpunkt var smoothin efter min lunch!

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00