49 kronor vinet

Dagen blev betydligt bättre! Sally och jag plockade upp Gillis på föris och tog en promenad ner till Rålis där svanarna bor. Vi gav fåglarna en baguette och det blev fest! Gillis satt med stora ögon och tittade på när fåglarna slogs om bitarna. Från början var det bara små fåglar men sedan kom svanarna. Riktigt pampiga. Gillis ville ner i vattnet till svanarna och klappa men jag försökte förklara att dom inte är så snälla alltid och att dom kan bitas. Då tittade han allvarligt på mig och nickade (vilket gjorde att jag sa yes och gjorde en high five inombords, ingen fajt om den saken).

20150528-192035762-1

Förresten, Odd och jag firar ju tre år idag (jag har varit gravid exakt halva tiden, så det är typ nu har får lära känna mitt icke gravida jag he he). Hur som helst så var jag inne på systembolaget för att köpa vinet som vi drack på vår första dejt (för väldigt många år sedan) vi hade en off/on-period. Så jag frågade personalen om Meia Pipa (kommer aldrig glömma det namnet) men så såg personalen att det var en beställningsvara. Först tänkte jag, vad synd men sedan såg jag att vinet kostade 49 kronor och då insåg jag att det nog var bra att vinet inte fanns på plats. Tonårs-Bella och student-Odd var inte lika kräsna 🙂

 

 1. Mysigt! 😀 Hoppas att du får en bra dag

 2. Hej! Vill inte komma med pekpinnen här utan jag vill bara förmedla kunskap som jag ganska nyss lärde mig. Det är jätte skadligt för fåglar att äta bröd då det inte innehåller någon näring de kan ta upp utan det tar bara upp plats i krävan vilket gör att risken att de svälter ihjäl ökar eftersom de ändå känner mättnadskänsla. Brödet kan även börja ruttna i krävan. Så mata hellre med något som ger dem näring.

 3. n skriver:

  Skrev just i en kommentar på Odds blogg att det är onödigt av honom att ens måsta nämna relationen till din pappa i ett inlägg där han glatt ska berätta att ni firar tre år och dessutom benämna honom som en idiot. Känns som han bara vill hälla bensin på elden. Jag skulle bli så less om jag vore du. Vore det inte bättre att INTE skriva ut i offentlig miljö och låta det vara?? Min kommentar, ifall den ej godkänns:

  ”Tycker det är onödigt och väldigt omoget av dig att över huvud taget nämna ”idioten” (som vi alla förstår vem du syftar till) och att du för det på ett så föraktfullt sätt. Får dig att verka drivande i ett bråk du faktiskt inte har något med att göra, även fast det rör din fru. Det är hennes relation. Inte din. Du borde kunna skriva ett glatt inlägg om din fru och eran 3-års dag utan att behöva nämna honom. Att kalla honom idiot i en offentlig miljö som denna säger mest om dig faktiskt.”

  1. Säger rätt mycket om dig också med denna kommenta. Inte heller du har med den relationen att göra eller hur !

   1. n skriver:

    Givetvis inte. Jag har inga åsikter om Isabellas relation till sin far över huvud taget. Däremot har jag åsikter om att i offentliga miljöer kalla folk för idiot eller andra smädelser. Hur mycket man än föraktar en person finns inget att vinna på att skriva så.

 4. Din blogg gör mig glad 🙂 Jag är 28 år och har själv en son på snart 5 år. Lever med en kroniskt medfödd lungsjukdom som heter cystisk fibros. nu har jag dessutom drabbats av benmärgsdepression (benmärgen har slutat producera vita blodkroppar) och det har inte med min grund sjukdom att göra. Finns inte så myclet roligt att göra på ett sjukhus så jag sysselsätter Mig med att läsa bloggar och skriva själv i min blogg.

  Du har gjort det bra! Kram på dig och familjen

 5. Hannah skriver:

  Haha, visste inte ens att man kunde köpa vin för 49 kr!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..