ANNONS

49 kronor vinet

/

Dagen blev betydligt bättre! Sally och jag plockade upp Gillis på föris och tog en promenad ner till Rålis där svanarna bor. Vi gav fåglarna en baguette och det blev fest! Gillis satt med stora ögon och tittade på när fåglarna slogs om bitarna. Från början var det bara små fåglar men sedan kom svanarna. Riktigt pampiga. Gillis ville ner i vattnet till svanarna och klappa men jag försökte förklara att dom inte är så snälla alltid och att dom kan bitas. Då tittade han allvarligt på mig och nickade (vilket gjorde att jag sa yes och gjorde en high five inombords, ingen fajt om den saken).

20150528-192035762-1

Förresten, Odd och jag firar ju tre år idag (jag har varit gravid exakt halva tiden, så det är typ nu har får lära känna mitt icke gravida jag he he). Hur som helst så var jag inne på systembolaget för att köpa vinet som vi drack på vår första dejt (för väldigt många år sedan) vi hade en off/on-period. Så jag frågade personalen om Meia Pipa (kommer aldrig glömma det namnet) men så såg personalen att det var en beställningsvara. Först tänkte jag, vad synd men sedan såg jag att vinet kostade 49 kronor och då insåg jag att det nog var bra att vinet inte fanns på plats. Tonårs-Bella och student-Odd var inte lika kräsna 🙂

65
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00